Jump to content

İşte bizim hikayemiz

vedatLANTIS
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 ay sonra ...

valla çok kısıtlı zamanım vardı.ama inşallah siparişlerimi almaya geldiğimde hem bir çayınızı içerim hemde sohbet ederiz.bu arada benim şiparişlerin akibeti ni bir öğrene bilirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

valla çok kısıtlı zamanım vardı.ama inşallah siparişlerimi almaya geldiğimde hem bir çayınızı içerim hemde sohbet ederiz.bu arada benim şiparişlerin akibeti ni bir öğrene bilirseniz sevinirim.

mustafa bey şimdi sizi arayıp bilgi verecekmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mustafa bey şimdi sizi arayıp bilgi verecekmiş.

efenim aramış telefona bakmamışsınız...orta konsol ve sağ marrshpiel klipsi gelmiş.  :clap: ön cam civataları yokmuş ve yenisi gelmiyormuş..  :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

efenim aramış telefona bakmamışsınız...orta konsol ve sağ marrshpiel klipsi gelmiş.  :clap: ön cam civataları yokmuş ve yenisi gelmiyormuş..  :-[

teşekkür ederim.salı veya çarşamba antalyaya ineceğim.geçerken alırım hemde müsayit olursanız çayınızı içerim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

buda bagajın bitmiş haali.tüm arkadaşlara temennilerinden dolayı teşekkürler.yaza girdiğimize göre kışa kadar bir şey yaptırmayacağım.size söz veriyorum:))))))))))zaten tuning days ler, dergi çekimleri,otoban programının çekimi falan derken kış gelir bir an önce.bende turbonun parasını kenara ayırmış olurum

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 9 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...