Jump to content

2. Nesil Mazda3 Gündüz Farı

honuuu
 Paylaş

2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?  

127 oy

1. 1. 2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?

• Evet
      89
    • Hayır
      21

Tavsiye Edilen Mesajlar

acıkcası bende arabama gunduz farı dusunuyorum ama apacı olur mu olmaz mı bılmıyorum sızce nasıl durur sahıbınden.com da kı bı tane yakından resım buldum dusuncelerınızı beklıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ruhsat-sahibinden-full-temiz-43177598/mega-foto/?photo=8

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

arkadaşlar bu uçuk rakamlara ne gerek var hepsiburada  -veya gittigidiyor sitelerine girin oto aksesuar bölümünden ledli lambalar diye yazıp arattırın 40 -50 tl ye çeşit çeşit bir sürü ledli lamba var hemde kendiniz takıyorsunuz ne gereği var 150 -200 tl lere led taktırmaya ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu uçuk rakamlara ne gerek var hepsiburada  -veya gittigidiyor sitelerine girin oto aksesuar bölümünden ledli lambalar diye yazıp arattırın 40 -50 tl ye çeşit çeşit bir sürü ledli lamba var hemde kendiniz takıyorsunuz ne gereği var 150 -200 tl lere led taktırmaya ....

Biraz pahalı olduğuna katılıyorum.Fakat şunuda kabul etmek gerekiyor.Led var*led var.Ayrıca sıradan bir led de farlar açıldığında  kendiliğinden kapanma veya ışık kısma özelliği olurmu bilemiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz pahalı olduğuna katılıyorum.Fakat şunuda kabul etmek gerekiyor.Led var*led var.Ayrıca sıradan bir led de farlar açıldığında  kendiliğinden kapanma veya ışık kısma özelliği olurmu bilemiyorum.

işte bende bu sebepten dolayı araştırma içerisindeyim...

Eski kasa Mazda6 da şu şekilde duruyormuş ;

Mazda_DRL-091.JPG

Çok apaçi gelmedi bana.. Ben de yaptırabilirim :)

resim görünmüyor admnim :(

acıkcası bende arabama gunduz farı dusunuyorum ama apacı olur mu olmaz mı bılmıyorum sızce nasıl durur sahıbınden.com da kı bı tane yakından resım buldum dusuncelerınızı beklıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ruhsat-sahibinden-full-temiz-43177598/mega-foto/?photo=8

bu araçta pek gözükmüyor ama kaliteli bişey takılırsa apaçi gibi durmaz diye düşünüyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu araçta pek gözükmüyor ama kaliteli bişey takılırsa apaçi gibi durmaz diye düşünüyorum ;)

hemen sıs farının altında ama baya uzun bı bolme var mazda 3 lere gore

ayrıca hayırlı olsun cok guzel olmus bence oyle apacı gıbıde gorunmuyor mazda 3 de

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun. en kısa sürede göreyim şu ledleri :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı olsun. en kısa sürede göreyim şu ledleri :)

Bir önceki sayfada var fotolar :D

Edit: 2 önceki sayfa oldu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çoğu normal led bunların,

power led olanlarından almak lazım bir de görerek almak en iyisi bence ne kadar ışık verdiğini görmek için. Murat'ın araca bir bakalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

index.php?action=dlattach;topic=21477.0;attach=39344;image

Sis farının üstteki iki bölmesine üstteki resimde sağ tarafa diklemesine koyulursa daha iyi duru gibi geliyor bana. Veya 2 adet üste, 2 adet ortaya diklemesine. Sis farının devamı gibi olmuş olur, ama buraya uydurmak zor olur eldeki imlanlarla.

Bu fikir Yunus'un fikriydi. şimdi beğenilir felan neden benim fikrimi çaldın olmasın hehe  :2funny:  :2funny:  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fikir Yunus'un fikriydi. şimdi beğenilir felan neden benim fikrimi çaldın olmasın hehe  :2funny:  :2funny:  :tey:

Diklemesine bu yapıda bence çok zor . Sis farı bloğunu bozmadan yapabileceğiniz ne güzel yer ayırmış size Mazda daha ne istiyorsunuz :D

Ben bilmem Yunus dedi :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hele bir gündüz farı alın görürüm sizi :D

Takan arkadaş da ilk olarak senin dediğin şekilde dedi bana.Gel gör ki arabayı görünce olay değişdi.Bir kere diklemesine o kadar yer yok orada.İkincisi tut ki boyu tutdu.Ozaman da ciddi bir kesim işi çıkıyor karşına.Benim içim el vermez öyle bir işleme.Bence en uygun ve güzel yer taktığım yer.Hem biraz led içerde kalıyor.Kolay kolay kırılmaz.Hafif hava kararınca çok daha güzel duruyor.Ayrıca adamlar mis gibi yer yapmışlar gündüz farı için.Çakma gibi durmuyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...