Jump to content

2. Nesil Mazda3 Gündüz Farı

honuuu
 Paylaş

2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?  

127 oy

1. 1. 2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?

• Evet
      89
    • Hayır
      21

Tavsiye Edilen Mesajlar

Park ampullerimi lede çevirdim (T10) ve gündüz farı olarak kullanıyorum parkları açarak. Bunun dışında led şerit ile sislerin altındaki oyuka montaj yapılabilir. Daha ucuz yollu olur.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Evet arkadaşlar bu konu ile ilgili konudaki ilk net fotoğrafı ekleyeyim dedim, yavruya bugün led gündüz farı uygulamasını gerçekleştrdim. İşte fotolar...

gündüz farı.jpg

gündüz farı-.jpg

gündüz farı-2.jpg

gündüz farı-3.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok şık gerçekten. Arkadaşlar aldığınız mamüllerin linklerini de paylaşırsanız, uygulama yapmak isteyenler için iyi olacak

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@kilicfatih41 Led uygulamanız güzel olmuş güle güle kullanın :)

Bu uygulama haricinde konu başlığı altında paylaşılan Led far uygulamalarına baktım ve genelde Aliexpress ve eBay'de satılan yukarıdaki örnekteki uygulama yapılmış. Benim merak ettiğim ise Mazda.com.tr'de yer alan orjinal gündüz farı uygulaması. Bu konu hakkında gördüğüm kadarıyla kimse paylaşım yapmamış. Fiyatı oldukça pahalı. Sanırım ön panjur ile birlikte uygulanabildiği için fiyatı da yüksek oluyor. Benim kişisel tercihim öncelikle orjinal uygulamayı daha çok beğendiğim için bu olurdu... Bu fiyata yaptırır mıyım? hayır...

Parça Numarası: BHB6-V5-750A
Montaj hariç RRP, KDV dahil TL866.12 (20.04.2016)
http://www.mazda.com.tr/satin-alma-ve-sahip-olma/aksesuarlar/mazda3/2011-07/guvenlik/BHB6V5750A/

http://mazdaoac.palmerhargreaves.com/Image/GetImage/5316

İkinci olarak beğendiğim uygulama ise ön panjur yan boşluklarına konumlandırılan gündüz farı uygulaması.
post-10447-141695302078.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
20.04.2016 at 22:43, alpay99 :

1.jpg

IMG_3159.JPG

IMG_3160.JPG

IMG_3162.JPG

hocam ebay uzerınden getırtmeden yaptırdıysanız tavsıyenız varmıdır acaba 

20.04.2016 at 21:14, kilicfatih41 :

Evet arkadaşlar bu konu ile ilgili konudaki ilk net fotoğrafı ekleyeyim dedim, yavruya bugün led gündüz farı uygulamasını gerçekleştrdim. İşte fotolar...

gündüz farı.jpg

gündüz farı-.jpg

gündüz farı-2.jpg

gündüz farı-3.jpg

hocam sızın led ler bıraz kısa kalmıs sankı 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 dakika önce, emreunal1983 :

ben hem gündüz farlı hemde ledli far yaptım dostum :D cevap vereyim dedim :D

Hocam istanbulda elden alip gorebilecegim hicbir yer bulamadim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 saat önce, emreunal1983 :

bende zaten aliexpressten getirttim hocam türkiyede yok benim aldıklarım

ınternetten alısverıs yapamıyor olmamın getırılerı zaten farlarınız efsane olmus projector headlıghts :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Konuyu hortlatmış olacağım ama bu mirailerde ön far bi-xenon olduğu için ve yeni nesil olduğu için uzunlar da xenon, kalan boşluklarda plastik şeritler var. Ben şimdiye kadar onları gündüz farı sanıyordum ancak mirai araç alınca yapmadığını gördüm. Gündüz farı değiller mi hakkaten :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba Arkadaşlar,

İşim gereği 1 haftalığına Çin' e seminere gideceğim. Led gündüz farı almayı düşünüyorum. Onun haricinde cree led uzun far da alabilirim. Ben daha yeni Mazdalandım, sizlerin tecrübelerinden faydalanmak ve sizden fikir almak için sorum olucak: Çin' den alabileceğim far haricinde tavsiye edeceğiniz ürünler var mı? Hepinize tavsiyeleri için şimdiden teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Merhaba arkadaşlar mazda 3 2010 model aracıma far içini sökmeden gündüz farı let bağladım park lambalarının olduğu yerden yerleştirdim .

20181203_141532.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim sağolun basit ve pratik oldu farın içini sokmeden aynı zamanda letler çift rek yanıyor sinyal verince sarı yanıyor sizede tavsiye ederim 60 cm silikon let internetden aldım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...