Jump to content

2. Nesil Mazda3 Gündüz Farı

honuuu
 Paylaş

2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?  

127 oy

1. 1. 2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?

• Evet
      89
    • Hayır
      21

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mehmet, mavideki için bence de gerek olmayabilir ama beyazdaki için tampon sökülür diye düşünüyorum.

Evet abi, ben mavideki yere montaj yaptım. Beyaz sanki daha kolay gibi :) kablonun geçeceği yeri güzelce delip, kabloyu en aşağı sarkıtıp, ısı olmayan yerlerden role kutusuna kadar götürebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aldığım bu ürünler klipsli yada başka bir şekilde tampona tutturulabilen malzemeler değil.

arkadan vidalanarak..vs sabitlenmesi gerekecek. kendi üzerinde vida yerleri var.

zaten tamponda far için açılan mevcut yerlerde siyah renkli plastik malzeme var. Elle ittirince haraket eden basit bir plastik. Buların çıkartılması gerekli ki, farlar o yuvalara tam olarak otursun. Usulen tuturup fotograf çektim. Resimlerde göreceği gibi bir miktar daha ileri ittirilmesi lazım.

servis hariç, tamponu sökebilecek bu farları taktırabileceğim Ankara' da yer önerebilirseniz sevinirim. (usta diliyle söylersek Japon ustası kaportacı lazım  :2funny: )

post-10447-141695302086_thumb.jpg

post-10447-14169530209_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aslında Tamponun sökülmesi gerekmiyo ya davlumbazın vidalarını söküp aradan yapılabilir. ustteki ampuller için de kaputu açıp yapılabılır.

Alttaki ampuller için davlumbazı aralayıp o plastikler delinebilir. o plastıklerı sokmeye gerek yok. o plastıklerın ustune gelecek sekılde takılabılır yanı o plastıklere vıdalanır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tesekkurler.Antalyada yeni sanayide bi aksesuar magazasindan aldim pahali bisey degil kotude durmuyor.

Biraz yakın çekimini atmanız mümkün müdür. Ledler siyah yuvayı tam olarak dolduruyor mu, boşluk var mı , ledler tane tane mi tek parça mı gibi... ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yuvayi hemen hemen dolduruyor..tek parca olarak kullaniliyor ledler..calisiyorum o yuzden yakin cekimini yarin atabilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yuvayi hemen hemen dolduruyor..tek parca olarak kullaniliyor ledler..calisiyorum o yuzden yakin cekimini yarin atabilirim

Emre'nin açıklamalarından yukarıda da fotoğrafları olan COB led olduğunu anlıyoruz. Siyah plastiği tam kapatamıyor, kenarlarda yarımşar santimlik boşluk kalıyor. Yandığı zaman çok hoş görünüyor. Florasan gibi homojen bir aydınlatması var, ledler tek tek görünmüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birebir yuvasina oturan ve Turkiye' de satisi olan var mi?

Türkiyede kalıp şeklinde rastalayamadım. Ebay veya aliexpreste birebir yerine cuk oturan 8 li beyaz  led şeklinde ürünler mevcut. Ücretsiz kargoyla 70 dolar ile 100 dolar arası hepsi fotolarda aynı görünüyor farkı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygulamayı bugün yaptırdım. Resimleri paylaşıyorum.

Kontak ACC konumundayken ledler yanıyor. Normal farları açınca ledler kapanıyor.

Altta 8 üstte 5 led mevcut. 63$ ve 68$ a ebay dan aldım. Montajı 50TL ye yapıldı.

post-10447-141695302094_thumb.jpg

post-10447-141695302097_thumb.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 ay önce falan şöyle bir uygulama yapmıştım gündüz farları için. Araçtan indiğinizde ledler 20 saniye falan açık kalıyor, sonra yavaş yavaş kısılarak sönüyor.

Gündüz full şiddette yanıyor, farlar açıkken ışık şiddeti karşıdan geleni rahatsız etmemesi için yarıya düşüyor. Ben farlar açıkken tamamen sönmesini istiyordum ama bu fikri Cihan abi (stilock) verdi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygulamayı bugün yaptırdım. Resimleri paylaşıyorum.

Kontak ACC konumundayken ledler yanıyor. Normal farları açınca ledler kapanıyor.

Altta 8 üstte 5 led mevcut. 63$ ve 68$ a ebay dan aldım. Montajı 50TL ye yapıldı.

Peki alttakilerin usttekilerin falan montajini nasil yaptilar abi baya guzel olmus. Hayirli olsun.

Yani tamponu falan mi soktuler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Montaj kendime ait üstte bir şey yok. Alttakini de tamponu sökmeden hallettim. Kendi yapıştırıcısına ilave silikon kullandım.

Heee direk tamponun disindan yerlestirdin yani abi. Kabloyu arkasindan gecirdin yani iyi olmus baya aydinlatiyo yaa hic gunduz fari gibi durmuyo normal far yaa :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...