Jump to content

2. Nesil Mazda3 Gündüz Farı

honuuu
 Paylaş

2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?  

127 oy

1. 1. 2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?

• Evet
      89
    • Hayır
      21

Tavsiye Edilen Mesajlar

Onur bu tarz markalara özgü tasarımlar o markada kalmalı bence. Audi'nin icadı bırak onlarda kalsın. Bizim guzularda güzel durmaz bana sorarsan.  4'te 0 oldu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni kasa Mazda3 te yapılırsa güzel duruyor gibi geldi bana. En son buluşmamızda Murat Bulut ile de konuşmuştuk. O alttaki delikler sırf bu iş için açık bırakılmış sanki ama dediğin gibi apaçi işi olmayacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur bu tarz markalara özgü tasarımlar o markada kalmalı bence. Audi'nin icadı bırak onlarda kalsın. Bizim guzularda güzel durmaz bana sorarsan.  4'te 0 oldu :D

deme yaw :D ama güzel duruyo be hocam... :D

Yeni kasa Mazda3 te yapılırsa güzel duruyor gibi geldi bana. En son buluşmamızda Murat Bulut ile de konuşmuştuk. O alttaki delikler sırf bu iş için açık bırakılmış sanki ama dediğin gibi apaçi işi olmayacak.

adminim bendenmiş ya 4 de 1 :D tamamdır buldum ya ben bir kişi yaparım bu işi :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim oyumu sadece 1 sayıyorsan baştan olmaz bu iş söyliyim :D

Cıkk yok abi o alttaki delik diyip geçmeyin onlar aerodinamiğe katkı sağlıyor :D kapatılmasını sakıncalı görüyorum

Kıskançlık sezdim bir an :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cıkk yok abi o alttaki delik diyip geçmeyin onlar aerodinamiğe katkı sağlıyor :D kapatılmasını sakıncalı görüyorum

:D ayro etkilik bi olayı yok oranın siyah pilastik kaplı boş değil yani.

Ben de yaptırmazdım şahsen. Ama tamamen zevk meselesi.. :D

5 de 1 :( anket açayım ben en iyisi bu konuya :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

arkadaşlar benim bildiğim bu ledler yani gündüz farı olarak geçiyor bunlar 2011 yılı itibariyle bütün sıfır arabalarda kanunen zorunlu hale getirildi yani yeni araçlarda bunlar mecburi olacak beğensenizde beğenmesenizde bütün markalarda bundan sonra bol bol göreceğiz ayrıca ben bunları beğeniyorum çok dikkat çekici havalı oluyorlar fazla elektirikte çekmedikleri için gayet sorunsuz bi uygulama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

Hiç duymadım zorunlu olacağını gerçekliği var mı bu haberin siz nerden edindiniz bu bilgi ayrıca 2011 araçlar var bir sürü gündüz farı yok?

bu bilgiyi bende bu led farları satan sitelerde okudum değişik birkaç sitede okudum yanlışmı bilemiyorum ....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bugün taktırdım.Bence çok güzel oldu.Farlar açılınca otomatik olarak kapanıyor.Sadece parklar yanıyorken yanıyor(Ben özellikle böyle istedim).Bir iki güne kadar foto koyarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün cep telefonu ile 2-3 tane foto çektim.

Ben bugün taktırdım.Bence çok güzel oldu.Farlar açılınca otomatik olarak kapanıyor.Sadece parklar yanıyorken yanıyor(Ben özellikle böyle istedim).Bir iki güne kadar foto koyarım.

post-17-14169528415_thumb.jpg

post-17-141695284152_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam aklımda düşündüğüm şekilde olmuş, ledleri nereden aldınız nerede/nasıl (boşluklar kesildimi?) taktırdınız, maliyeti ne kadara geldi, biraz detay bilgi verirseniz süper olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gündüz farı diğer farlardan farklı renklerde olunca güzel olmuyor.  Ya sadece gündüz farı yanın kalacak ya da tüm farlar aynı renk olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tam aklımda düşündüğüm şekilde olmuş, ledleri nereden aldınız nerede/nasıl (boşluklar kesildimi?) taktırdınız, maliyeti ne kadara geldi, biraz detay bilgi verirseniz süper olur...

Cadence marka gündüz farı taktırdım.Benim arkadaşım müzik ve xenon işleriyle uğraşıyor.Onun dükkanında takıldı.Alttaki plastikden ufak bir bölüm kesildi ve vidalandı.200 TL  maliyeti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cadence marka gündüz farı taktırdım.Benim arkadaşım müzik ve xenon işleriyle uğraşıyor.Onun dükkanında takıldı.Alttaki plastikden ufak bir bölüm kesildi ve vidalandı.200 TL  maliyeti.

cadence'nin ledini göremedim nette ama aynı görüntüyü yakalayabileceğini düşündüğüm bi kaç ürün var onların da fiyatları bu civardaydı demek ki bu görüntünün hakkı bu...

Benim nette gördüklerim;

219 TL

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLELNA10

189 TL

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLELNB05

Sizin farın da sönük haldeyken yakından bi resmini koyabilirseniz hangisine yakın bişey olduğunu görebiliriz... Güle güle kullanın çok güzel olmuş bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cadence'nin ledini göremedim nette ama aynı görüntüyü yakalayabileceğini düşündüğüm bi kaç ürün var onların da fiyatları bu civardaydı demek ki bu görüntünün hakkı bu...

Benim nette gördüklerim;

219 TL

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLELNA10

189 TL

http://www.gunduzfari.com/UrunGoster.php?urun_kod=DRLELNB05

Sizin farın da sönük haldeyken yakından bi resmini koyabilirseniz hangisine yakın bişey olduğunu görebiliriz... Güle güle kullanın çok güzel olmuş bence :)

Aslında 120 TL ye sahinden de buldum.Tam aynısı mı emin değilim ama kutusu aynı.Led'ler de benziyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-arac-elektronigi-led-daytime-running-light-cadence-43555109/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

acaba görüntü nasıl olur yanınca ???

Aynı benimki gibi olur herhalde :D

Çok güçlü ışık veriyor.Allah'tan yere çok yakın bölgeye monte edildiği için karşıdan gelenin gözünü almıyor.Birde ben farları yaktığımda led'ler sönüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynı benimki gibi olur herhalde :D

Çok güçlü ışık veriyor.Allah'tan yere çok yakın bölgeye monte edildiği için karşıdan gelenin gözünü almıyor.Birde ben farları yaktığımda led'ler sönüyor.

Birebir aynı ürünse bu linki saklıyorum öyleyse ben, bakalım başka gelişmeler olmazsa bende bunu taktırırım öyleyse hem fiyatıda daha uygun diğerlerine göre. Ben farları yakınca sönme olayı değilde, %50 parlaklık olayını daha iyi buluyorum, hem o güzel görüntü aynı kalır, hem de bu gündüz farlarının orjinalinde ki çalışma prensibini uygulamış olurum diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...