Jump to content

2. Nesil Mazda3 Gündüz Farı

honuuu
 Paylaş

2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?  

127 oy

1. 1. 2.Nesil Mazda 3'te sis farlarının altındaki boşluklara gündüz farı (led)vuygulaması güzel olur mu?

• Evet
      89
    • Hayır
      21

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben istiyorum aslında  8:)

Ben de ama nereye takılacağına karar veremedim, olmadı ön kafesin içine takarız

Full Apaçi Mode ON gezerim o zaman :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hemide Mavi takarsan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bana göre en iyi yandaki hava girişleri keserek o bölüme yerleştirmek ama kesilecek siyah kısmın oval yapısı ile takılacak parça bir birine yakın olmalı ki göze batmasın

[smg id=5310]

veya tamponun altına bizdeki gibi hava girişi açalım :D :D

yapısı bizimkine benziyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede sis farların olduğu yer iyidir.Plastiği kesmeden arkasına yerleştirilse nasıl olur acaba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bencede sis farların olduğu yer iyidir.Plastiği kesmeden arkasına yerleştirilse nasıl olur acaba

galiba o siyah parça ızgara şeklinde değil komple bir parça

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

galiba o siyah parça ızgara şeklinde değil komple bir parça

Aynen öyle.

Tampon yepisyeni ellettirmem :D

Aklıma bir de Spor Panjurdaki amblemin sağ ve solu geliyor ama orada da KITT gibi durur, amacından sapar.

Eğer sis farları yerine olacaksa ancak aşağıdaki linkte anlatılan şekli ile kese biçe yapılır.

http://www.spokanister.net/Vehicles_Mazda6_DRL.html

Ben o siyah parçanın fiyatına bir bakayım, heba edersek ne kadara mal olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Burak sen bi dene olursa benim arabayada yaparız.Aslında tüpü söktüğüm için sis farı düğmesine yer açıldı acaba öylemi yapsam  :krrsz:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen öyle.

Tampon yepisyeni ellettirmem :D

Aklıma bir de Spor Panjurdaki amblemin sağ ve solu geliyor ama orada da KITT gibi durur, amacından sapar.

Eğer sis farları yerine olacaksa ancak aşağıdaki linkte anlatılan şekli ile kese biçe yapılır.

http://www.spokanister.net/Vehicles_Mazda6_DRL.html

Ben o siyah parçanın fiyatına bir bakayım, heba edersek ne kadara mal olur :D

bence en iyi yer, başka yer yok gerçi :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sence Cem uğraşır mı bununla benim için :D

sorarız, olmadı Murat'ın yaptırdığı yere sorarız 2 araç için indirim alırız, hatta Yunus'u da kandırırız 3 araba olur :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sorarız, olmadı Murat'ın yaptırdığı yere sorarız 2 araç için indirim alırız, hatta Yunus'u da kandırırız 3 araba olur :D

Olur, benimkinde asıl iş o siyaha onu düzgünce yerleştirtmek. Muraat nerede yaptırdın :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benide ekleyin 4 araba için rakam isteyin olmammı?

4 oldu bile :)

Olur, benimkinde asıl iş o siyaha onu düzgünce yerleştirtmek. Muraat nerede yaptırdın :D

ürünün orjinalini görmek gerek dediğim gibi oval kesimi denk gelecekmi ? sonuçta senin o parça kıvrımlı. bir ara gidip bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

Biraz pahalı olduğuna katılıyorum.Fakat şunuda kabul etmek gerekiyor.Led var*led var.Ayrıca sıradan bir led de farlar açıldığında  kendiliğinden kapanma veya ışık kısma özelliği olurmu bilemiyorum.

ledlerin hepsi işlev bakımından aynıdır kendiliğinden kapanma ve ışığı kısma olayı ledlerden değil ledlere takılan küçük bir kutu şeklinde ki aparatla ayarlanıyor bu olayın ledlerle ilgisi yok...en kaliteli ledide taksan bu özellikleri istiyorsan ayrı bi aparat takman lazım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ledlerin hepsi işlev bakımından aynıdır kendiliğinden kapanma ve ışığı kısma olayı ledlerden değil ledlere takılan küçük bir kutu şeklinde ki aparatla ayarlanıyor bu olayın ledlerle ilgisi yok...en kaliteli ledide taksan bu özellikleri istiyorsan ayrı bi aparat takman lazım....

doğru, ama işte o aparat pahalı olanların içinde eklenmiş şekilde geliyor. o yüzden uğraşmayalım diyoruz yapmakla. artı bunlar power led ve önleri mercekli bildiğim kadarı ile(yakından görmedim henüz).

biz şimdi power led alacağız da önlerine mercek koyacağız, artı onları kutuya yerleştireceğiz :))

5 ay sürer :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

doğru, ama işte o aparat pahalı olanların içinde eklenmiş şekilde geliyor. o yüzden uğraşmayalım diyoruz yapmakla. artı bunlar power led ve önleri mercekli bildiğim kadarı ile(yakından görmedim henüz).

biz şimdi power led alacağız da önlerine mercek koyacağız, artı onları kutuya yerleştireceğiz :))

5 ay sürer :D

http://images.gittigidiyor.com/3679/Audi-Tip-Gunduz-Ledi-Gunduz-Fari-LED-sis-fari__36791353_0.jpg bu nasıl 80 tl.....

9 LEDLİ POWER AUDİ TİP GÜNDÜZ LEDİ - GÜNDÜZ FARI

9 ADET POWER LED VARDIR

BUZLU CAM OLMASI SEBEBİ İLE ORJİNAL GÖRÜNÜM

HAFİF EĞİM KALIP

ARACINIZIN PANJUR ARASINA,TAMPONA YUVA YAPILARAK MONTE ETTİREBİLİRSİNİZ

12V DC ARAÇLARDA ÇALIŞIR

TOPLAM UZUNLUK:300MM

DAR ARKA GENİŞLİĞİ:20MM

GENİŞ ARKA GENİŞLİĞİ:28MM

GENİŞLİK:30MM

SAĞ SOL TAKIM

dostum sen yanlış biliyorsun pahalı olanlardanda alsan ışığı kısmak için ayrı kutu takılıyor yani hiç bir led lambanın içinde o aparat yoktur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence bunlar normal led, çok ışık vermeyecektir. özellikle aydınlık ortamlarda.

tabi dediğim gibi yakından görmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

seferihisarlı mazdacı

bence bunlar normal led, çok ışık vermeyecektir. özellikle aydınlık ortamlarda.

tabi dediğim gibi yakından görmek lazım.

yok ışık bakımından sorun yok bu lambadan  bi tanıdık aldı taktı gece şehir içinde açmıyor çünkü çok güçlü bi ışığı var karşıdan gelenin gözünü alıyor ancak gündüzleri ve gece şehir dışına çıkınca açıyor çünkü bunlar normal led değil mercekli  power led li...her lambada 9 tane güçlü led var...tabi o direk panjurun içine takmış o yüzden ledler direk karşıya bakıyor aslında göz almamaları için bunları yere doğru eğimli takmak lazım....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...