Jump to content

Karda TCS'yi test ettim

Fatih 626
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bende de çivili Goodyear var. O Hyundai'i bana gönderin siz :) çivi ses yapıyor bilmem ne, ben duymim ki :) çividen şaşmam .

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bi kaç kere kapatıp gezdim, ne kadar işe yaradığını anlıyosunuz. ne zaman devreden çıkarılır dersen; heyecan istediğin zaman çıkarırsın devreden :D hatta bugün işten gelirken arkadaşım istedi arabayı ben süreyim dedi, tamam dedim. ışıklardan kalkarken denedi ne kadar hızlı kalkıyo felan diye, sonra patinaj çekmediğini görünce dsc'yi anlattım yolda gelirken ee bi çıkaralımmı dedi iyi bi dene istersen dedim :D virajda ikinci vitesteyken gazı kökleyince farkı farketmemesi mümkün değildi. adeta arabaya güç fazla geliyo patinaj savrulma kontrolsüzlük ipini koparmış hayvan gibi oluyo dolayısıyla zaptetmekde dsc'ye değil sana kalıyo ve heyecan da burda başlıyo :D bizim arkadaşın dsc devrede değilken kullanımı toplam 30 sn sürdü :D

Okurken 105 değilde 155 hp sandım araçlarımızı ,ipini kopartacak kadar bir performans farkı olduğunu düşünmüyorum,2 tane var araçtan bende.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende de çivili Goodyear var. O Hyundai'i bana gönderin siz :) çivi ses yapıyor bilmem ne, ben duymim ki :) çividen şaşmam .

çivili lastiğin hız sınırı kaç fatih gakgom ?

Sent from my iPhone using canım Tapatalk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çivili lastiğin hız sınırı kaç fatih gakgom ?

190 gakko. araba zaten 180'i geçmiyor,endişe edecek bir şey yok  :D

http://www.goodyear.eu/tr_tr/tires/passenger/ultragrip-extreme/

lastikbu ama üretimi bitmiş. bulunmuyor kolay kolay. şuan piyasada alınabilecek çivili lastik ne var bilmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...