Jump to content

Antalya'da Mazda Ustası

fatih25ant
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selam arkadaşlar Antalyada tanıdığınız yada duyduğunuz yetkili servis dışında iyi bir mazda ustası varmıdır varsa burada benimle paylaşırsanız sevinirim triger kayışlarını değiştirmeyi düşünüyorum yetkili servis 388 lira fiyat verdi:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

S.a ben geçen hafta sonu değiştirdim trigeri z rotlar falan bakıma girdik bir eski sanayide umut otoda ömer çamur diye bir abimiz var orada yaptırdım herşey dahil ön düzen ve triger değişimide dahil oldugu halde çok uygun bir fiyata yaptı tavsiye edebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

arkadaşlar yarın itibariyle antalayada olacam inşallah. mazdamla gidiyorum şu an mersindeyim fakat bir konu var benim antalyada iyi bir ustaya ihtiyacım var nedenini sorarsanız benim oto şanzıman olduğundan geçenlerde volant dişlisini değiştirdikten sonra galiba şanzımanın keçesinden yağ kaçırıyor. daha doğrusu oto şanzıman ustası gerek bana biliyosanız lütfen yazın yarın sabah bakarım tekrar siteye slm.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gürhan, Havaalanı karşısında Mepaz var, yılların servisi. Oraya bir uğra istersen. Sahibi Mehmet Bey sitemizi yakından takip eder. Arzu edersen siteden olduğunu belirt, yardımcı olacaklarını  tahmin ediyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet dün öğlen itibariyle mazda antalya mepaza aracımı gösterdim mevcut bir keçe gerekiyodu onun siparişini verdik. ayrıca aracımın genel bakımını yaptırdım fren balataları ve hava filtresi orjinalileriyle değiştirildi. gerekli motor ayarları yapıldı ilgi ve alaka ayrıca ustanın hünerinden vede profesyonelliğinden çok memnun kaldım kesinlikle aracımı orada yaptıracağıma memnunum keçe geldiğinde şanzımanımıda orada indirecez antalya civarında bence mazda kullanıcısıysannız servisten şaşmayın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...

Merhabalar,

Antalya'da YETKİLİ SERVİS HARİCİ Özel Mazda servisi veya ustası tavsiye edebilecek olan var mı aramızda?

Şimdiden teşekkürler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 dakika önce, emrahe :

Merhabalar,

Antalya'da YETKİLİ SERVİS HARİCİ Özel Mazda servisi veya ustası tavsiye edebilecek olan var mı aramızda?

Şimdiden teşekkürler

Forumda mevcut ortak konu başlığının altında birleştirilmiştir. Buradan devam edebiliriz..

Ve ayrıca aşağıda ki şu konulara göz atabilirsiniz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Forumu araştırdım ama bu konuda pek bilgi edinemedim arkadaşlar. Antalya'da işini iyi yapan özel servis var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Aliceinchains :

Forumu araştırdım ama bu konuda pek bilgi edinemedim arkadaşlar. Antalya'da işini iyi yapan özel servis var mı?

yukarıdaki postlara bir göz atın. özel servis konusunda antalyalı arkadaşlar ömer alıncak'ı tavsiye ediyorlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konu vesilesi ile uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan @NoooFearrrr arkadaşımızı da bir hal hatır soralım. Sanırım Antalya'da artık bir servis/usta edinmişsindir. Arkadaşımıza nereyi/kimi önerir tavsiye ederin. :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...