Jump to content

RX8 için Alınık BORLA veya GREDDY eksoz ve K&N veya AEM hava filtre

okkko

Tavsiye Edilen Mesajlar

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, Rx8 için yeni veya 2. el Borla, Greddy, Remus gibi bir eksoz ve AEM K&N gibi bir cold air intake lazım.

Bir rx8 topluyorum akıllara zarar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç bizde 2.el deydi. sattık. alan kişi adına komple topluyoruz aracı. marşbiyleler falan geldi. lastikler değişti... daha 15-20 gün işimiz var araçla...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Greddy egzoz kiti bu ayın sonuna doğru stok'da olacak.

Aem filtre kiti hazırda var.

İki malzemede sıfır. İstersen yardımcı olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aem filtre kiti: 530 USD

Greddy egzoz kiti: 1140 USD

doğrudur mart 23'de stoklara girecek. tabi bunlar liste fiyatları bize ne olacak? kdv ve nakliyenin de durumunu belirtirsen sevinirim.

hep biz satacak değiliz ya. biraz da satın alalım. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tüh be, bende ümitlendim Okan Abi'ye rx-8 topluyoruz diye :) İyi çalışmalar Okan Abi Allah güç kuvvet versin :)

ben bi kere bindim. 15.000km'dedeydi sattığımda. bi daha da binmem... araba bana yetmemeli... ben arabaya değil. o yüzden ilk rx8 in, son rx8 im oldu... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben bi kere bindim. 15.000km'dedeydi sattığımda. bi daha da binmem... araba bana yetmemeli... ben arabaya değil. o yüzden ilk rx8 in, son rx8 im oldu... :D

Şimdi benim anlamak istediğim mx-5 daha mı iyi yoksa rx-8 ile kötü anıların mı olduğu ???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi benim anlamak istediğim mx-5 daha mı iyi yoksa rx-8 ile kötü anıların mı olduğu ???

rx8 le kötü anım yk tabiki... (dsc yi kapatım yanlama denemelerimi saymazsak)

ama mx5 kesinlikle kullanımı daha keyifli bir araç. hatta dünya üzerinde gelmiş geçmiş kullanımı en keyifli 10 araç listesinde. boşuna değil.

Edit : Yeterli zaman geçtiğinden konu kilitlenmiştir.

kilit.gif

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...