Jump to content

Mazda 3 Farı Nasıl açılır?

SalihÇakmakçı
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar benim 2006 mazda 3 'ün sol farının içindeki sinyal lambası rengindeki parça yerinden çıkmış ve öyle duruyor. Silivrideki sanayide açabilen çıkmadı. Hatta plastik olduğu için açılamayacağını söylediler. Bu tarafa yakın bu farı açıp yapabilecek işinin ehli bir usta biliyor musunuz? Gidip yaptıracağım. Sırf bu nedenden sıfırını almak biraz tuzlu gelecek. Bilgi ve tecrübelerinizi bekliyorum. Saygılar... :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

fırın lazım. angel montajını anlatan yazılar var. birini bulun, açma kapama kısmını uygulayın. hatta eliniz değmişken Oğuzhan'ın dediği gibi bir de angel patlatın olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farı çıkarmak için ön tamponun da çıkması gerekiyor mu? Önceki aracımda böyleydi. (Bora)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Farı çıkarmak için ön tamponun da çıkması gerekiyor mu? Önceki aracımda böyleydi. (Bora)

izlediğim angel montaj videolarının hepsinde tamponu indiriyorlardı maalesef :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Korkacak bir şey yok yahu, zenon takılırken veya arızalandığında falan da tampon iniyor, iş ki işi bilen biri yapsın... Eski kasa için geçerli bu söylediklerim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Korkacak bir şey yok yahu, zenon takılırken veya arızalandığında falan da tampon iniyor, iş ki işi bilen biri yapsın... Eski kasa için geçerli bu söylediklerim...

Zenon takılırken veya arızalandığında tampon inmesine gerek var mı abi? Sedanlarda inmeden yapılabiliyor. Doğrusu zenonun o zımbırtısını koyduğun yere bağlı. Benimkiler tamponun içinde değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zenon takılırken veya arızalandığında tampon inmesine gerek var mı abi? Sedanlarda inmeden yapılabiliyor. Doğrusu zenonun o zımbırtısını koyduğun yere bağlı. Benimkiler tamponun içinde değil.

Tam sökmüyordu da dikkatlice iki taraftan yarım çıkartıyordu bizim buradaki usta... Nedenini bilmiyorum, benimkiler de tekerlek tamburunun üzerindeydi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...