Jump to content

Çift Airbag li ABS li LPGli 1999 model mazda 323 astina 10.750 TL[SATILDI]

teccol

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sadece hususi oto ile takas düşünüyorum.  Pazarlık var. Sitemizdeki arkadaşlara elimden geleni yapmaya çalışırım

Aracın yürüyeni ve kaportası düzgündür. Yağı filtresi ve ön arka fren balataları değişti. Muayenesi 12/2011 dir.

Not: Araçta sunroof yoktur. Klima yoktur.

Sol arka kapı döşemesinin köşesinde hafif kırık vardır. Arka bagaj kapağında cam kenarlarında hafif kabarmalar vardır.

Aracın yanında 2 adet kış lastiği, Xenon far ve  Ses sistemini vereceğim. Teyp cd çalar Orjinal pioneerdir

14152579_tc2.jpg

14152579_0xe.jpg

14152579_zf9.jpg

14152579_jbg.jpg

14152579_g8t.jpg

Direksiyon şu anda deri kaplı.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-99-model-lpgli-mazda-323-astina-44116835/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı müşteriler... Bende lantisi tamamlayım satılığa koyacağım otomatik bir araçla takas etmek için. Hatta şuan hali hazırda otomatik bir araç siparişimde var elimde :D :D

Hayırlısı ile satarsın inşallah...

hayırlısı inşallah bulursun.benımde satmaya niyetım yoktu ama iş kuracağım için satmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende şuanki işimi mazda3ümü sattıktan sonra kurmuştum :) Hayırlısı olur inşallah...

Bu arada satınca maddi olarak rahatlarsın, celeron makinayı alırsın artık :D

söz aracı satayım senin celeronu 20 tl ye alacağım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar fiyatını uygun vereceğim. Varsa tanıdıklarınız bilgilendirin lütfen :)  Dükkan açıyorum inşaallah. Para lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boya değişen hakkında bilgi alabilirmiyim?

Sol ön çamurluk ve sol far değişmiş. Soldaki minübüs sağa dönerken aracı sıkıştırım zarar vermiş. Kafadan darbe değil yani. Boya olarakda bilmiyorum bunların haricinde boya varmı. Arka bagaj kapağında cam kenarlarında az biraz kabarlamalar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...