Jump to content

2011 Mazda 3 Bluetooth Aygıtı

Xman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Servisten fotodaki in dash i alabilirsiniz hem çok şık hemde herşey eliniz altında navigasyon ipod bağlantısı usb bağlantısı bluetooth vs vs dokunmatiği de çok başarılı. Bluetooth da ses siz konuştuktan yarım saniye sonra karşı tarafa iletilıyor. kullanımı da gayet kolay.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/530114_10152124935760473_1438271629_n.jpg

Bu double din takıldıktan sonra direksiyonda ki bluetooth kumandaların işlevi ne oldu acaba, çalışıyor mu??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 47
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• okkko

6

• Touring

8

• honuuu

9

• Xman

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bu double din takıldıktan sonra direksiyonda ki bluetooth kumandaların işlevi ne oldu acaba, çalışıyor mu??

Tabiki, bütün tuşlar aynen çalışıyor. Ses olsun bluetooth olsun kanal veya şarkı değiştirme herşey aynı şekilde işlev görüyor. Servisten aldığımda sormuştum herşey çalışacak mı diye tabiki dediler mazda için bir beyin kullandıklarını direksiyona o şekilde bağladıklarını söylediler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tabiki, bütün tuşlar aynen çalışıyor. Ses olsun bluetooth olsun kanal veya şarkı değiştirme herşey aynı şekilde işlev görüyor. Servisten aldığımda sormuştum herşey çalışacak mı diye tabiki dediler mazda için bir beyin kullandıklarını direksiyona o şekilde bağladıklarını söylediler.

Daha onceden bu double-din cihazlarin sadece sarki degistirme ve ses kumandalari calisiyor diye yazilmisti onun icin sorma geregi duydum. Yani yeni cihaz takilinca aracin hem muzik sistemi hem de mevcut bluetooth sistemi degismis oldu.

Aynstayn mode ON:

Oyleyse aracinin orjinalinde bluetooth olmayanlar daha sonradan double-din taktirdiklarinda sadece direksiyon kumandasi ekleyerek ve gerekliyse can-bus kodlatarak double-din'in bluetooth fonksiyonlarini direksiyondan kumanda edebilmeliler. Yanlis mi dusunuyorum?!?

(Bu sorunun cevabi muhtemelen Okan abiden gelecek  8:) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben pek elektronik işinden anlamam valla :D Ben sadece serviste montajı yapan arkadaşla konuştuğumda bana öyle demişti. Sizin dediğinizde yapılabilir herhalde servisle veya bu işten anlayan bir elektronik dükkanıyla konuşmak lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben pek elektronik işinden anlamam valla :D Ben sadece serviste montajı yapan arkadaşla konuştuğumda bana öyle demişti. Sizin dediğinizde yapılabilir herhalde servisle veya bu işten anlayan bir elektronik dükkanıyla konuşmak lazım

Eger oluyorsa hemen veriyorum siparisi  :geyik:

http://www.ebay.com/itm/160899619899?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Saka bir yana bu isin oluru varsa benim gibi sapıklar icin dusunulebilir bir modifiye, (düsündüren kısmı tabi ki 170 dolar  :kafa:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

double  dinler tak çalıştır özellikli.direksiyondaki tüm kumandalar double dine kumanda ediyor.sadece bluetooth dokunmatik ekrandan kullanılıyor.sadece ekrana dokunup cevap veriyorsunuz aramaya.gelen giden ve cevapsız aramaları da gösteriyor.direk ekrandan numara çevirebilkiyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

double  dinler tak çalıştır özellikli.direksiyondaki tüm kumandalar double dine kumanda ediyor.sadece bluetooth dokunmatik ekrandan kullanılıyor.sadece ekrana dokunup cevap veriyorsunuz aramaya.gelen giden ve cevapsız aramaları da gösteriyor.direk ekrandan numara çevirebilkiyorsunuz.

Tak calistir ve normal kumanda konusunda mutabigiz, fakat  90. Yil serisi gibi orjinalinde bluetooth olanlar da durum nasil oluyor peki?!? Direksiyondaki "yes/no" tuslarinin islevi bitiyor gibi yazmissiniz ama Son İrlandali'nin aracinda tuslar calisiyormus. Orjinal bluetooth modulunu mu kullaniyor yani?!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...