Jump to content

Disklerden ve Balatalardan Gelen Ses (04-09)

eren46
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar hepinize iyi günler.10 gün önce arka balataları değiştirdim.TRW marka,takıldığı günden beri ses yapıyor uğultu şeklinde .Özellikle virajlarda ses artıyo.frene basınca ses kesiliyo.disklerde yamulma olabilirmi ?ne yapmalıyım?

Araç çekişine etki edermi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araç genelde uzun yolda yapıyor uğultuyu.kısa mesafelerde ses yok.Bide virajlara girdikçe artıyor.Hızlandıkçada artıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu ses bana pek normal gelmiyor. Ben de daha önce arabamdaki balataları değiştirdim ama ses yaptığını hatırlamıyorum. Balata baskı anında ses yapıyorsa bitmesi yakındır onu anlarım ama baskı anı dışında ses yapıp baskı anında ses kesiliyorsa bana çok normal gelmiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben disklerin yamulabileceğinden şüpheleniyorum,ayrıca disklerde incelme de sözkonusuBalatalar orjinal mazda değil trw marka ondan olabilirmi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birde uzun yolda ses geliyor diyince demekki hız yapınca ses belirginleşiyor şehir içi daha yavaş olduğundan ses belli olmuyordur gibi birşey de aklıma geldi benim :krrsz:

Bizim buralarda şehir içi fazla gürültü olmaz nüfüs az olduğu için,uzun yolda hızlı giderken sanki disklerin bir bölümü sürtüyormuş gibi kesik kesik geliyo ses
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...