Jump to content

Satılık 1993 323 Bg Hb (Dünyanın en temizi)

Srkn

Tavsiye Edilen Mesajlar

hocam sen bu arabanın fotoları mazdanın fabrikasına yolla belki müzeye koyarlar maşallah tek kelimeyle hayırlı satışlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok teşekkür ederim arkadaşlar valla yazdığım fiyatıda böyle bir araç için sonuna kadar hakettiği kanaatindeyim.Bu aracın yedek parça fiyatları zaten ortada el cep yakar cinsten parça değişiminde bu değerde bir araça orijinal parça kullanmak için benim gibi deli olmanız lazım.Aracımın bütün parçaları orijinal ve yeni olduğunu düşünürsek piyasada 7 8 bin liraya satılan çok büyük ihtimalle yan sanayi parçalarla değişim yapılmış hiç biryeri çalışmayan her tarafı dökülen aldığınızda sanayi ile akraba olacağınız bir araca göre fiyatı bence az bile.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugun aklımdan geçtin Serkan Abi, dedim ne yaptı acaba arabası duruyor mu derken yine yeni bir ilanla varlığını belli ettin :) Hayırlı müşteriler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle hayırlı satışlar...... arabanız gerçekten temizmiş.... bu yazılan güzel sözleri hak edecek bi de bende mazda 323 hb 1.5i vardı Alan arkadaş öyle bir güzelleştirmişki bakmaya kıyamazsınız .... allah kaza bela vermesin.... yanlış anlamayın aslında piyasada çok temiz az mazdalar var ama onlardan bizim haberimiz olmuyor....yoksa mazda hastaları temiz mazdalara dayanamaz.... Hocam kusura bakma senin konunda da biraz kişisel oldu ama yazmaktan kendimi alamadım..özür dilerim...

post-437-141695284234_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle hayırlı satışlar...... arabanız gerçekten temizmiş.... bu yazılan güzel sözleri hak edecek bi de bende mazda 323 hb 1.5i vardı Alan arkadaş öyle bir güzelleştirmişki bakmaya kıyamazsınız ... allah kaza bela vermesin.... yanlış anlamayın aslında piyasada çok temiz az mazdalar var ama onlardan bizim haberimiz olmuyor....yoksa mazda hastaları temiz mazdalara dayanamaz.... Hocam kusura bakma senin konunda da biraz kişisel oldu ama yazmaktan kendimi alamadım..özür dilerim...

Estağfurullah hocam kusur falan yok gerçekten gözüm gibi baktım arabama ama artık herşey bir yere kadar.Eee 90.yıl mazda 3'üde alınca iyice pabucu dama atıldı valla..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...