Jump to content

Ses sistemi yapıyorum yardım lazım

Cagkan Cavusoglu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhabalar arkadaşlar ben aracıma ses sistemi yapıyorum teyp kamasonic bu flash disk sd card cd flan takılanlardan 250 tl amfi kamasonic 1600 watt 250 tl woofer harward 30 cm lik kabinile birlikte 299 tl komposoter ler 16 cm lik 119 tl arka oval hoparlorler 109 tl iki adet neden bu markaları seçtin derseniz jbl pionner varken die bizim şirket bize yemek kartı veriyor aylık belli bir miktar bnede o parayı çarçur ediyorum sağlıksız besleniyorum bir haftada bitiriyorum adapazarında bir alışverış merkezinde bu karta taksit yaptıklarını gordum ole karar verdim sizce bu sistem bana guzel ses almam da yardımcı olabilir mi ole çok gum gum muzik dinlemem sadece temiz ve adam gibi kaliteli muzik dinlemek istiyorum ayrıca parada vermeden:D sizce idare edermi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bence;

Arabanda sadece kendin dinlemek istiyorsan süper!.. Yok arabayı park eder, bütün kapıyı pencereyi açar, sesi yükseltirim diyorsan performans alamazsın gibi... Tabi bu işi iyi bilen bir çok arkadaş vardır. Onların cevapları daha tatminkar olacaktır!...

Saygılar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben sana isimleri veriyim sen izmitten çıkarken sırasıyla ısmarlayarak istanbula gelirsin :D en son burda ortaklık yapan 2 kişi var ben dahil 3 :D  şakayla karışık düşünürsen özelden görüşebiliriz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...