Jump to content

Satılık MazdaSpeed Pedal Takımı

Dude

Tavsiye Edilen Mesajlar

benim stoplar 20-30 gün arasında gelmişti... Göndericiye bağlı

abi bence olay istanbuldaki ptt gümrük merkezinden kaynaklanıyor. benimle birlikte aynı zamanda aynı siparişi romanyadan veren arkadaş yaklaşık bir haftada ürünü teslim alabiliyorken ben bir ay bekliyorsam bu olay ülkeye girdikten sonra bu kadar uzuyordur diye düşünüyorum... ayrıca ürünün uçuş tarihi de fatura kesiminden 1 gün sonrası olunca insan düşünmeden edemiyor "ulan 20 gün uçsa bi uçak dünyanın nerelerini dolaşır" diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Amerikanın doğu kısıyından gemi direkt bassa gelse 16/17 günde gelir, siparişi verdiğiniz gün limanda gemi olsa  satıcı hemen aldırsa ürünü  1 gün varış limanında boşaltma  ve 1 gün de dağıtım eklediğimizde 18/19 günden önce gemiyle gelmesi mümkün değil ki bu da şartları zorlayan çok uç bir örnek oldu, aktarma limanları vs uğraklar olur  bence bu paketler hava kargoyla geliyor onlarda aktarma oluyor haliyle  gümrüklerde bekliyor vs..ama pedalların gümrüğe takılacağını sanmıyorum en azından  :) ...tamamiyle satıcının tercih ettiği nakliye türü ve firmasıyla alakalı...

kargo takip numarasıyla gönderilen firmanın internet sitesinden sorguladığınızda hangi vasıtayla ne zaman yola çıktığına dair bilgi de veriyor zaten benim sipariş ettiğim hiçbir şeyin gemiyle geldiğini de görmedim henüz, bence de gemiyle gelmiyordur bunlar... (tabi istisnalar olabilir :) )

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi bence olay istanbuldaki ptt gümrük merkezinden kaynaklanıyor. benimle birlikte aynı zamanda aynı siparişi romanyadan veren arkadaş yaklaşık bir haftada ürünü teslim alabiliyorken ben bir ay bekliyorsam bu olay ülkeye girdikten sonra bu kadar uzuyordur diye düşünüyorum... ayrıca ürünün uçuş tarihi de fatura kesiminden 1 gün sonrası olunca insan düşünmeden edemiyor "ulan 20 gün uçsa bi uçak dünyanın nerelerini dolaşır" diye :D

USPS'le anlaşmalı satıcıların gönderme seçeneklerini iyi okuyun. Hiç bir normal (ucuz) posta uçakla gelmez. Seçenekler içerisinde olabiliyor bazen ama nadir. Bizim ülkemizle dediğiniz gibi bir sıkıntı var evet gümrükte 1 hafta bekleme süresi var. Nedenini hala anlamış değilim. Bir de satıcının ülke posta şirketiyle Türkiye anlaşmalarıyla ilgili bir takım farklılıklar oluyor diğer ülkelerle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ya, gemiyle gelmiyordur muhtemelen...

Ben uzun zamandır plastik modelciliği ile uğraşıyorum ve Japonya, Amerika, İngiltere, Hong Kong gibi çeşitli yerlerden aldığım modellerin en hızlı Hong Kong ve İngiltere'den geldi bunlar anlaşmaya bağlı olarak uçak yoluyla geliyor ve 1 hafta da elimde oldular. Fakat Amerika'dan gelenler satıcıların da zaten ek gönderme seçeneklerinde hava yolu vs diğe yazmakta. Uçakla mümkünü yok 1 ayda gelmesinin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay dan 3 kez alışveriş yaptım hep ptt ile geldi.İlk ikisi bir haftada elime geçti sonuncu spoiler 17 günde ama takip nosu İstanbul da gösteriyor ptt ısrarla yok diyor 17. gün işten geldiğimde evdeydi.Türkiye girişi yine bir hafta ama ptt süpriz yapmak için gelmedi demiş. ;D.hepsi Taiwan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ebay dan 3 kez alışveriş yaptım hep ptt ile geldi.İlk ikisi bir haftada elime geçti sonuncu spoiler 17 günde ama takip nosu İstanbul da gösteriyor ptt ısrarla yok diyor 17. gün işten geldiğimde evdeydi.Türkiye girişi yine bir hafta ama ptt süpriz yapmak için gelmedi demiş. ;D.hepsi Taiwan

Aldığınız yer Amerika olduğundan emin misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

singapur görünüyor.geri önemi yok gelmesi önemli

Bizim konuştuğumuz Amerika'dan Türkiye'ye gelmesiyle ilgiliydi de o yüzden sordum. Singapur'dan çok kısa sürede geliyor bizim gümrükler ve ptt çok iyi çalıştığı için anca elimize ulaşıyor tabi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşın dediklerinede katılıyorum.bende amerikadan distribütör sipariş etmiştim tam 2 hafta sonra ptt ile kapıma kadar geldi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ürünler Türkiye'ye erken geliyor ama gümrüğü geçip elimize ulaşması zaman alıyor zannedersem.. benim de 3. haftadan önce gelen sadece 1 ürünüm vardı hatırladığım, o da zarfın içerisinde gelen kısa antendi.. gerisi 20-30 gün arasında gelmişti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynı durumu bende yaşadım, bu ptt dekileri öpmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ürünler Türkiye'ye erken geliyor ama gümrüğü geçip elimize ulaşması zaman alıyor zannedersem.. benim de 3. haftadan önce gelen sadece 1 ürünüm vardı hatırladığım, o da zarfın içerisinde gelen kısa antendi.. gerisi 20-30 gün arasında gelmişti..

benimde ufak ürünler çabuk geldi, geçen sibop kapağı sipariş etmiştim birbuçuk iki haftada geldi hemen...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

malum alışveriş sitesinin forumunda sabit bir konu açmışlar.özel kargo ile gelmesin diye.genelde ups ile gönderisi takılan çok olmuş.özel kargo ile geldiği için gümrük daha sıkı takip kontrol ediyormuş.mümkün olduğunca postayı öneriyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...