Jump to content

BMW M 3 Modelinin Pikap Versiyonu !

Efebey
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçtiğimiz haftalarda efsane yarış pisti Nürburgring'de BMW M 3'ün pikap modeli test edilirken görüntülenmiş ve otomobil meraklılarında şaşkınlık yaratmıştı.

bg6z2kw7.jpg

Ancak firma bu konuda ciddi olduğunu 1 Nisan'da otomobilin tanıtımını yaparak ispatladı.

BMW aracın tipik bir M modeli dinamiklerine sahip olduğunu, 8300 devirde 420 beygir üreten yüksek devirli V8 M 3 motoru ile donatıldığını açıkladı ve bir dizi fotoğrafını yayınladı.

Gücünü yere 6 vitesli düz şanzımanı ile arka tekerleklerinden aktaran M 3 pikabın, 300 km/s olan azami hızı dışında performans verileri açıklanmadı.

Aracın rüzgar tünelinde yapılan testlerinde aerodinamik yapısının M 3 kadar iyi olduğunu söyleyen şirket aracın yük kapasitesini 450 kg olarak açıkladı.

BMW araçtan sadece 1 adet üretecek ve şirketin BMW M atölyesinde kullanılacak.

M 3'ün pikap versiyonu şirketin kendi bünyesinde kullanmak için ürettiği ilk "sadece 1 adet üretilen" modeli değil. M5'in CSL versiyonu, 8 serisinin M modeli gibi versiyonlar da üretilmişti.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bir önceki kasadan yapan vardı (e46) hatta ben eklemiştim resimlerini :D komik olmuş ne diyim :2funny: fiatın önden albea arkadan kamyonet olan aracı gibi :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayatta en nefret ettiğim 3 harf varsa bunlar b,m,w dir :D Tam salatalık tezgahı olmuş :D

aynen katılıyorum :) bende dışarıdan bakınca bişey zannederdim bu markayı ama birgün almaya niyetlenince araştırdım tam cılkı çıkmış.hele birde ilanlarda sahiplerinin kendini kasması yokmu deli oluyorum.fiyatlarında maşallahı var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...