Jump to content

Mazda Hikayeleri

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Belki görmüşsünüzdür Mazda-TR'nin internet sitesinde bir süre önce "Mazda Hikayeleri" adı altında yeni bir bölüm oluşturuldu ve içerisinde geçmişten bugüne dek üretilen, gelecekte de üretilmesi planlanan modellerin tasarımlarının ve teknolojilerinin dile getirildiği kısa metrajlı belgesel tadında çeşit çeşit hikayelerin, masalların artık siz ne diyorsanız :D anlatıldığı videolar mevcut.

Linkten ulaşabilirsiniz; http://www.mazda-tr.com/hikayeler/

Bölüm oluşturulmadan (Burak Abi şahidimdir :D ) takip ettiğimden dolayı bu videoyu görüp indirmiş, Türkçe'ye çevirip Facebook sayfamızdan paylaşmıştım. Daha sonra Mazda-TR'de videoların Türkçe altyazılarıyla birlikte yayınlandığını görünce direk bu bölümdeki videolara paslamak istedim izlemek isteyenleri. Tabi kendi emeğimizde boşa gitmesin, paylaşalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok güzel olmuş eline sağlık.tesadüfen geçenlerde bu videoyu orjinal dilde izlemiştim.şimdi daha güzel oldu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eşim "Bende HRV nin direksiyonu yumuşak zannederdim Mazda daha yumuşakmış" diyor , tesadüf değilmiş harbiden  :) Adamlar elektromiyogram ve G sensörlerle sürüş esnasında hangi kaslar nasıl çalışıyor, araçla bütünlük hissi uyandırmak için gerekli gücü nasıl dengeleriz sorusunu çözmüşler :hi:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Mazda Türkiye web sitesinde, bu hikayelerden dokuz tanesini yayınlamış olsa da, yurtdışında bu belgesel tadında, leziz videoların devamı gelmekte. onlardan birisi daha.

Pursuit of Perfection (Mükemmelliğin peşinde)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ilk video muthis ! Tr'de bu videoyu reklam olarak yayinlasalar bile bakis acisi degisir markaya.. en azindan Mazda'nin ne oldugunu ,nerden geldigini bilmeyenler arastirmaya baslar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Adamlar ne kadar hassas mühendislikle projelendiriyorlar araçları görüyoruz...Facebook'una bunları koyup  yine yarışma düzenleseler keşke  ( sinemaya gidesim geldi  :) )

Yalnız Seita Kanai de tam Samurai tipi varmış, Takashinin veliahtlığı yakışır abimize , güçlü bir duruş sergiler Kodo tasarımlarıyla...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Samuray demişken anlaşılan Mazdalar kılıç ustaları gibi çıraklık sistemiyle yetişen çalışanlar tarafından imal ediliyor, bu nedenle TUV hata oranları çok düşük ve uzun yıllar güvenle binilebiliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...