Jump to content

Mazda Hikayeleri

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 4 ay sonra ...

Bu video eski bir video değil.mi. Çook önce izlemiştim sanırsam.bunu

Youtube'da yayınlanma tarihi :1 May 2013 diye görünüyor, önce izlemiş de olabilirsiniz, Mazda Hollanda'nın youtube kanalında gördüm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Hay Allah! Bu videoyu neden daha önce yapmamışlar? Şimdi seyredince bir daha alma duygum kabardı, ne olacak şimdi? CX-5 kullandığı halde, CX-5 alma duygusu tatminsizliği yaşayan bir adam mı olacağım hayatımın geri kalanında? Kimdir bunun sorumlusu arkadaş? Nasıl bir komplo vardır arkasında? Kesin Mazda lobisidir, bazı bankaların da son zamanlarda hareketleri şüpheliydi zaten, otomobil faizlerini iyiden düşürmüştüler, BBC, CNN hepsi bu reklamı yayınladılar, görmedim sanmayın...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hay Allah! Bu videoyu neden daha önce yapmamışlar? Şimdi seyredince bir daha alma duygum kabardı, ne olacak şimdi? CX-5 kullandığı halde, CX-5 alma duygusu tatminsizliği yaşayan bir adam mı olacağım hayatımın geri kalanında? Kimdir bunun sorumlusu arkadaş? Nasıl bir komplo vardır arkasında? Kesin Mazda lobisidir, bazı bankaların da son zamanlarda hareketleri şüpheliydi zaten, otomobil faizlerini iyiden düşürmüştüler, BBC, CNN hepsi bu reklamı yayınladılar, görmedim sanmayın...

1 tanede yengeye alırsın Mustafa abi. Oda farklı bir renk olur. Arada sırada değiştirerek binersiniz. Yönetim kurulu başkanımızda Siyah Mercedes ML-350 CDI var. Aynı model aracın beyazı da eşinde var. Arada bir eşinin aracını kullanarak geliyor şirkete. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yönetim kurulu başkanı değilim ama! Biz de kurul murul gurul yok, bir ben varım! Ama kurul'a da bedelimdir yani. Karar alırken kendi içimde meseleyi güzelce ve demokratik olarak tartışırım, sonunda hep benim dediğim olur...

Uzun zamandan beri ülkemde EGO denilince Ankara Belediye otobüsleri gelmiyor akla!

1 tanede yengeye alırsın Mustafa abi. Oda farklı bir renk olur. Arada sırada değiştirerek binersiniz. Yönetim kurulu başkanımızda Siyah Mercedes ML-350 CDI var. Aynı model aracın beyazı da eşinde var. Arada bir eşinin aracını kullanarak geliyor şirkete. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...