Jump to content

Yazılı Kaliperler

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

Tabiki düzgün olsun benim demek istediğim çok zor bir iş değil yani abartılacak kadar sökmek takmak önemli değil sadece boyanın kurumasını beklemek biraz zor olabilir sabırsız kişiler için

titiz ve pimpirikli bi adam olarak arac üzerinde boyanmasına şiddetle  karsıyım ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi biz boyattık, son boya vurulduktan 1 saat sonra felan da yola çıktık. Hava yağmurluydu, haliyle yerler sırılsıklam. Araba leş gibi oldu ama kaliperlere birşey olmadı. Sprey boya çabuk kuruyor. En azından bizim kullandığımız boya çabuk kurudu :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

titiz ve pimpirikli bi adam olarak arac üzerinde boyanmasına şiddetle  karsıyım ;)

Abi bir parçayı sadece üzerinde boyuyorlar. Onu da söktürürsün ama hidrolik yağı mı ne var, o boşalır. Hortumla geliyor o parçaya çünkü.

Benim arabanın kaportasına bir damla boya gelmiş sadece. O da belli olmuyor, ben arabayı yıkarken görüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi bir parçayı sadece üzerinde boyuyorlar. Onu da söktürürsün ama hidrolik yağı mı ne var, o boşalır. Hortumla geliyor o parçaya çünkü.

Benim arabanın kaportasına bir damla boya gelmiş sadece. O da belli olmuyor, ben arabayı yıkarken görüyorum.

o nasıl bir işçilik öyle üstelik serviste???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o nasıl bir işçilik öyle üstelik serviste???

Fark etmedik araba pis olduğu için, silinirdi yoksa. Abi öyle deme işçilik çok iyidi, ustanın hakkını vermek lazım. Çok özendi ama sprey boya sonuçta bir damla kaçmış gazetelerle vs. önlem alınmasına rağmen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...

logolu olması bencede kötü diyordum ama sonra google dan brembo kaliperlere baktım onların üstünde logo ile beraber brembo yazıyor gayette şık duruyor sonra farklı bir açıdan bakmaya başladım ki logosuz yazı daha kötür duruyor gibime gelmeye başladı şimdide :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

logolu olması bencede kötü diyordum ama sonra google dan brembo kaliperlere baktım onların üstünde logo ile beraber brembo yazıyor gayette şık duruyor sonra farklı bir açıdan bakmaya başladım ki logosuz yazı daha kötür duruyor gibime gelmeye başladı şimdide :(

ne istediğine karar ver önce derim kesin emin olmadan yapma sonra telafisi yok
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
Guest uyumsuzelement

hangı servıste yaptırdınız bunu soleyın ızde yapalım

ben brembo yazıcam:)nede olsa 36 metrede duabılıorz:)

ankara herter :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...