Jump to content

2005 HB alaşım jant ihtiyacı

tncyoo

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar dün 2005 otomatik HB aracımı alıp aranıza katıldım. Araç Comfort versiyon araçta sadece gözüme hoş gelmeyen kapak jantlar, alaşım jant takmak istiyorum aracın orjinalini sevdiğim için dynamic donanımdaki jantlara benzer 5 kollu aynı renk jant istiyorum, çakma durmasın araca yakışsın yeter tavsiye model ve Ankarada ucuz temin edilebilecek yer konusunda bilgilerinize ihtiyacım var, ikinci elde olabilir ne kadar ucuza alabilirsem benim için o kadar iyi olacak, bu jantlar bana kaç liraya patlar, çok pahalı olacak olursa vazgeçeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önce ilanları kontrol edin.bulamazsanız çıkmacıları araştırın.tabi orjinal dinamic jantlarından bahsediyorum.fiyatlarıda en fazla 750 civarı.bir ara satılıklarda denk gelmiştim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinal istemiyorum aslında, yanlış bilmiyorsam dynamic orjinal jantı 16" benim comfort arabanın üstündeki lastikler 15" lastik içinde para harcayamam epey bi açıldım çünkü. 15" ikinci el, yan sanayi araca takınca sırıtmayacak orjinaline benzeyen 5 kollu birşey bana yeterli olur. 300-350 gibi halledebilirsem benim için süper olur fiyat daha çok olursa kapaklarda birden gözüme güzel görünebilir  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

15 jant çok kötü duruyor o araçta... Bence durumu duzeltene kadar kapaklarla devam edin...

aynı fikirdeyim, takım olarak 17 yapabilirseniz, harika duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Her zaman orjinalinden yanayım o yüzden 17 kesinlikle taktırmam, en mantıklısı lastiklerin eskimesini bekleyip 16'lık jant ve lastigi birlikte almak en mantıklısı olacak galiba. Kapaklarda gözüme takılıp duruyor bakalım ne yapacağız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence durumunu düzeltene kadar böyle takıl hatta kapakları çıkart jantı boya :D değişiklik olur :D

Beyaza boyarsanız çok şık durur tavsiye ederim :)

15 çok sırıtıyor gerçekten kapaklı olması daha iyi, zaten 300-500 lira gibi bir fiyata alıcağınız jant ne kadar sağlam olabilir ki ??? Bulabilirseniz tabii...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar yeni lastik almaya ayıracak bütçem yoktu, 15" uygun fiyata yeni jant buldum orjinali kadar olmasada arabada çok sırıtmayacak bir jant istiyordum mevcut lastiklerimi kullanabileceğim, jantın resmini aşağıya ekliyorum muhtemelen alacağım sizinde fikirlerinizi almak istiyorum sizce Mazda 3 2005 HB gri aracıma bu jant yakışır mı?

?d=4DAD33331

resmi ekleyemedim galiba direk linki ekliyorum

http://imageupload.org/getlinks.php?s=5d110c62980d42d4c897d8c519846b87

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yani aslında bakarsanız 500-600 lira bu janta vermektense lastikler eskiyince; lastiklerle beraber 16" jant alın hem daha şık dursun hemde orjinal olsun derim ben. Saç Jant (TENEKE) dışında tüm 15" ler mazda 3 de sırıtıyor gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Açtığınız diğer konuyu burada birleştirdim.

Teşekkürler, konu farklı diye yeni başlık açmıştım birleşmesi daha iyi olmuş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

500 olsa almam zaten 300'e alacağım jantları bi aksilik çıkmazsa

Ancak dikkat edin kalitesiz jant almak pek güvenli birşey değil, daha önce göbeğiyle çemberinden ayrılmış bir kaç jant gördüm ayrıca balans durumu onarım tamir görmüş mü bunlara çok dikkat edin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ürün sıfır dendi, bakmayla jantın sağlamlığını felan ben anlayamam şahsen bu işi bilen birileri anlar ancak, şahsi düşüncem şu anda arabanın üzerinde bulunan demir jantlardan kötü degildir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz önce jantları alıp taktırıp geldim, fiyat gayet uygun oldu benim için. Jantları Kuranel diye Erciyes sitesi 2. caddede bir dükkandan aldım, sahibinden üzerinden buldum. İsteyen arkadaşlar var size yönlendireyim dedim, bu setin elindeki son takım olduğunu o nedenle bu fiyata başka yok ama başka modellerde yardımcı olurum dedi. Jantlar için fatura kesti ve 2 yıl garantisi olduğunu içimin rahat olmasını en ufak problemde geri getirebileceğimi söyledi alışverişten memnun kaldım. İsteyen olursa aldığım yerin bilgilerini verebilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Jantın göbeklerine mazda amblemi takacaktı ancak elinde yokmuş etiket var onu yapıştırabiliriz yada haftaya uğra gelmiş olur onlardan takarız dedi, şimdi kapak fiyatına netten baktım 30TL görünce gözlerim fal taşı gibi açıldı haftaya onlarıda alırsam işlem tamam olacak. Jantlar türkiyede üretilen yanlış hatırlamıyorsam DJ marka dedi ve gerçekten kaliteli ve garantili olduğunu söyledi, ucuz aldığım için faturaya gerek yok dedim olsun ben keseyim fatura garanti için iyi olur dedi zorla verdi :D akşam resimleri yükler yakışıp yakışmadığını sorarım, kötü olmuş diyecek varsa şimdiden söyliyeyim yazmasın  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafları Galeri üzerinden yükleyebilrseniz eğer, hem sitede kalır konu eskisede resim kaybolmaz hemde upload & view işlemleri daha çabuk oluyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...