Jump to content

Sürekli Yanan Sinyal Lambaları

MuRDoC_111
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

abi cok basıt ters balantı aypcaksınız ... ama cakarı bosulabilio tabi 2 gunde diil ama 10 yılsa 1-2 sene dayanıo cakar modulu yanlıs diilsem cakar modulune ters balantı yapıolar bolece parkla beraber sabit yanıo sinyal werince de cakıo ;) we gayet te sık

modül bypass edilip direk parklara baglansa olmuyomu???
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yok benim anladığım kadarı ile sinyal vereceği zamanda yanıp sönecek..

zaten sinyalde bi işe yaradıkları yok şimdiye dek oradan görüpte dönecegimi anlayıp yol veren olmadı düz yansınlar daha iyi :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bu olay şöyle oluyor aslında sinyaller yanıp söndüğünde olduğundan bir aşama daha kısık yanıyor sinyal verdiğinizde sinyal verdiğiniz taraf daha güçlü yanmaya sönmeye başlıyor..tıpkı arka stopların farları açtığınızda yanması ama frene bastığınızda daha güçlü yanması gibi..ama bu nasıl yapılıyor tabi bunu bilmek lazım 8:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaa götürün bir elektronikçiye hemen hallederler bence.. bence sinyalleri yakıp söndüren elektronik parçayı ters bağladığımızda bu olay biter  :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

yaa götürün bir elektronikçiye hemen hallederler bence.. bence sinyalleri yakıp söndüren elektronik parçayı ters bağladığımızda bu olay biter  :D :D

infinity i götür bi denet olursa bizde guzuları götürek :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

güzel bir düşünce arkadaşım bu konu hakkında sana bilgi verebilirim. ister kendin yap ister elektrikçine yaptır. çok kolay sadece sinyallerin duylarını ve ampüllerini değiştireceksin. şöyle örnek vereyim fren lambalarındaki ampüller iki yönlüdür,bu ampülleri kullanacaksın. sinyallerdeki duyların bir çıkışına stopları diğerine sinyali bağlayacaksın. kalan diğer kabloyuda toraklama yani şaseye bağlıcaksın. işlem sonunda parkları yakınca ampül sabit yanıcak aynı anda sinyalide yakarsan aynı ampül içindeki diğer devre çalışacak ve sinyalde devreye girecek. umarım anlamışındır. elektronik bilgin yok ise elektrikçine yaptır derim. ama kolay bir işleö. sana en fazla 20 ytl'ye patlar. kolay gelsin........

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimler silinmiş ama göremesem de sanırım benim eski arabamda vardı bu olay, hatta bi de eski volvolarda çok görürdüm. İşin garip tarafı ben bu haline sinir olurdum, yanmamasını isterdim, siz niye bu kadar çok istediniz onu da anlamadım. Farklı renk bi sinyal lambası güzel olabilir belki de sarı sarı garip duruyor bence

:(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

güzel bir düşünce arkadaşım bu konu hakkında sana bilgi verebilirim. ister kendin yap ister elektrikçine yaptır. çok kolay sadece sinyallerin duylarını ve ampüllerini değiştireceksin. şöyle örnek vereyim fren lambalarındaki ampüller iki yönlüdür,bu ampülleri kullanacaksın. sinyallerdeki duyların bir çıkışına stopları diğerine sinyali bağlayacaksın. kalan diğer kabloyuda toraklama yani şaseye bağlıcaksın. işlem sonunda parkları yakınca ampül sabit yanıcak aynı anda sinyalide yakarsan aynı ampül içindeki diğer devre çalışacak ve sinyalde devreye girecek. umarım anlamışındır. elektronik bilgin yok ise elektrikçine yaptır derim. ama kolay bir işleö. sana en fazla 20 ytl'ye patlar. kolay gelsin........

eyvallah hocam sagolasın.. gerci vazgectim ben o olaydan angel falan takıldı farlara daha dorusu parklara,, ama yinede yapmak isteyenin işine yarar verdigin bilgiler O0

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben yaptım yan parkları sınyal lambalarını deıstırdım sonra bıde kablo cektıler sımdı on numara oldu herkeze tavsiye ederim :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...