Jump to content

Mazda3 Derin Çizik Tamiri

camlica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

ben de bu sabah önkaput ve çamurluğu beraber,  derin bir kazıma işi  ile karşılaştım.. hala sinirden midem ağrıyor....

daha bir haftalık araç.... ne isterler, dertleri nedir bu yaratıkların bilemiyorum....

kırmızı metalik altından metal rengi çıkmış açığa...

bunun için tüm kaputu ve çamurluğu boyatacak halim yok elbette... bir rütuş yaptırıp yaralı yaralı dolaşacağım sanırım...

Böyle hayvanlığı yapanı görsem kendimi tutamam herhalde, kesin suç işlerim... Allah belalarını tez elden verir inşallah... :dua:

Bu nasıl bir psikolojidir anlamış değilim... Anaları bunları doğurmamış, resmen sıçmış... Kan beynime çıktı sabah sabah... :sopa:

Büyük geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın...  :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu mübarek akşam ağzımı bozmayayım diyorum ama yani piyasada böyle insan dışı varlık eksiği yokki..hatta sadece insan dışı değil hayvanları da burda tenzih ediyorum..bunlara sıfat bulamıyorum..okurken benim içim cız etti yaa fena oldum..çok geçmiş olsun yaa..böylelerinin ibreti alemlik yakalayıp biyerlerini çizeceksin sende derince..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşlevine göre hakikaten süper ürün, fiyatı da uçuk değil... Yorum yapan bi arkidiş jant temizleme işinde kullanmış o ayrı... :P

Abi o kadar çok ürün varki araç kaporta aksamıyla alakalı..insan hangisini alıp hangi işlemi yapacağını şaşırıyo valla :) tabi o da el yatkınsa kendin bişeyleri yapabiliyosan :) yoksa sonuç hüsran :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, Allah sabır versin...Nedense,yeni yıkanmış cilalanmış parlayan araçlara ya da 0 araçlara yaparlar genelde terbiye fukaraları. Okurken bian kendimi koydum yerinize başım döndü yemin ederim.Tekrar Allah sabır versin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çizik derinse malesef piyasadaki hiçbir pasta etki etmiyor.Boya sedefliyse lokay boya zaten tutmuyor illa pasta tarzı bir ürün alınacaksa şiddetle meguiars ürünlerini tavsiye ederim.Piyasada onca ürün kullandım parasının hakkını veren ürünler bu marka altında gördüm.

http://www.otogold.com/meguiars-ultimate-compound-cizik-giderici-pasta

Yukarıdaki ürünü kullandım memnun kalmıştım ama size faydası oalcağını pek düşünmeyrekten yine de faydası olur diye adresini paylaştım.Geçmiş olsun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet böyle yaratiklar var ve en kötüsü de insan kiliginda gezdikleri için itlaf edemiyorsun.

benim arabayi da benden once biri keyfine derinden çizmiş ama sahibi rötuş yaptirmis. sahsen iki kapiyi boyatmis olsaydi sanirim almazdim. bence buna dikkat edilmesi gerekiyor. cogu satici bu tarz seylerin arkasina saklanarak neredeyse pert arac satmaya çalışıyor.

bendekine gelince  iscilikte biraz sikinti var gibi ama olabileceği de bu galiba.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim arabamdaki çizikleri görseniz kafayı yersiniz araba çizildi çizileli temizlemiyorum arabayı.çok geçmiş olsun o duyguyu yaşamayan bilemez.insan üzerinden kamyon geçmiş gibi hissediyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanal pazar da rötuş seti var. Ben impreza için aldım bugün. Elime geçip uygulayınca size haber veririm olumlu ya da olumsuz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende hızlı cila olarak aşağıdaki ürünü aldım, internette baya yorum var hakkında, kullananlar memnun kalmış. İlk denemeyi bu akşam yapıp fotoğraf ekleyeceğim.

http://www.n11.com/hizli-sprey-wax-meguiars-ultimate-quik-wax-450-ml-P19828218

Valla hocam ürünü almadıysanız size;

http://www.otogold.com/meguiars-nxt-generation-tech-wax-2-0-boya-koruyucu-sivi-wax

linkteki ürünü rahatlıkla tavsiye ederim uygulamasıda kolay gerçek anlamda koruma sağlıyor ve bu koruma rahatlıkla 5-6 ay devam ediyor :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Benim de aracımda derin bir çizik vardı. Astara kadar inmişti. Önce rotüş boyasıyla 2 kat doldurdum. Ardından Turtle Wax ın kitini aldım. Kit içindeki vernik kalemi ile çiziği doldurdum ve yine kit içindeki zımparalar ile zımparaladım. Meguiars Ultimate compound akabinde Ultimate Liquid Wax ile de işlemi bitirdim. Metalik boya olduğu için görünürlüğü kayda değer şekilde azalmasına rağmen tamamen gitmiyor ama metalik olmayan boyalarda çok daha iyi olacaktır. Esas işlemden önce daha önemsiz az görünen bir bölgedeki çizikte prova yapılmalı ! Kolay gelsin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Sanal pazar da rötuş seti var. Ben impreza için aldım bugün. Elime geçip uygulayınca size haber veririm olumlu ya da olumsuz.

Nasıl oldu hocam sonuç merak ediyorum.Kullanışlı bir ürünse ben bir tane sipariş vermeyi düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arabamın sağ tarafında çok küçük kılcal çizikler var pasta cila ile geçer fakat bugün gördüm arabamın sağ tarafını birisi çizmiş anahtar gibi birşeyle. Birde gece 3 te hastanede park halindeki aracımı geri geri giderken arkadaki demir park yapılmaz levhalarına sürttüm ve tampondaki dandik malzeme yırtıldı. Daha sonra fotoğraflarını çekip siteye koyarım. Sizce ne yapmalıyım? Kaskodaki mini onarım tiplemesinede girmiyor sanki

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 yıl sonra ...

Merhabar. Bir konuda tecrübelerinizi isteyebilir miyim? Park halindeyken aracım ya kasti ya da bisikletli çocuklarca çizildi  ön ve arka çamurluk üzerindekilerin haricinde şöför kapısı derin çizildi  Renk alüminyum gri sanırım 38p diye geçiyor  ne yapmamı önerirsiniz? Çizik kalemleri işe yarar mı? Bu rengin kodu tutsa bile tonu tutmama ihtimali var mı? Komple boyatmak istemiyorum çünkü arabada hiç boya yok  üstelik bu çizikler için sol tarafı komple boyatmam lazım. Nasıl giderebilirim?

mo4ly8.jpg

DDBXbo.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...