Jump to content

Motor Bitmiş Rektifiye Gerekiyor Dediler? (89-94)

Cagkan Cavusoglu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Mustafa Abi'nin de söylediği gibi doğru bir ustaya kontrol ettirdikten sonra aracınızı yaptırın, bu şekilde kullanımda bir problem olucağını sanmıyorum ama yinede temkinli olup fazla devirli kullanmamakta fayda var.

Kadir Abi'ninde dediği gibi öyle 2bin liralık bir masraf çıkacağını sanmam o yüzden aracınız açıldıktan sonra parça listesi elinizde olur, gereken değişim ve bakımı yapılır sorunsuz hale gelir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim kafamı kurcalayan bu adamın yetkili servis olması ben yinede başka başka ustalara soracağım gostereceğim ondan sonra karar vereceğim.

Gerçekten yardımcı olan herkese çok teşkkur ederim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çağkan abi o adama fazla güvenme, pek anladığı yok, 30 yıldır Bülbüller de çalıştığı falan da yok. Bi ara biz de götürmüştük gereksiz bir sürü şey söyledi. Ama Adapazarı'ndaki Bülbüller servisi güvenilirdir ve işini iyi yaparlar , oraya bir göster istersen.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eyvallah ama bulbuller çok pahalı verecek servis olduğu için fatura baya kabarık çıkabilir ben bir adem ustayla konuşayım belki istanbula gotururum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet biraz pahalı oluyor, onunla konuşman iyi olur. Güvenilir biri baktıktan sonra fazla ödeme yapmaya gerek yok.:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim mazdayada aynısı yaptılar motor kapağını açtı bu motor bitik dedi. Sonra arabayı alan mazda tamircisi yahu ne biçim meslektaşlarımız var bari anlamıyorsun yorum yapma dedi. Arabada hiç birşey yok falan dedi. Boşuna arabana masraf yapma arabanıda japon otodan anlayan birine göster bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Adem Usta ile telefonda yaptığımız testler sonucunda motorda birşey olmadığı kanısına vardık ama ben yinede egzoz emisyona girip aracın yanma odasına yağ karışıyormu diye detaylıca baktıracağım ondan sonra herşey netleşecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yetkili servis olması, bünyesinde çalışanların gerçekten yeterli olacağı anlamına gelmiyor malesef. Tutupta Mazda fabrikasına gönderip eğitim aldırmıyorlar ya... Ben 323 ümde en iyi yetkili servis bilir diyip götürdüm. Çok iyi biliyorlarmış onun için 5bin liralık araba 2500 lira yedi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest metin_4154

Eyvallah ama bulbuller çok pahalı verecek servis olduğu için fatura baya kabarık çıkabilir ben bir adem ustayla konuşayım belki istanbula gotururum

Durmuş Usta ile görüş Bülbüllerde gerekeni en ucuz yoldan halleder.Selamımı söylemen yeter :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

amcamın oğlunun mersin mezitli sanayide dükkanı var ve gelen birkaç müşteriye motor bittiyse sadece sekman değiştirmek yetmez,yanlış olur diyordu.bildiğim kadarıyla piston sekman conta takımı ve gömlek temizliği var.ayrıca motorun bittiği sadece üflemesinden belli olmaz.silikon bir karışım var,onu yağa kat üfleme kısa süreliğine geçer.millet bitik arabayı böyle satıyor.!!!!!!!!!!

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tüm yukardakilere ek olarak,

bujileri söküp baktırdın mı? bujilerin üstü yağlanmış veya farklı renklerde mi?

kompresyon ölçtürdün mü?

araç devirliyken vites küçültüp motor frenine aldığında arkanda mavi bir bulut bırakıyor musun?

genleşme kabının kapak altında sümüksü kahverengi bir sıvı kalıntısı var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...