Jump to content

CD Changer Çalışmıyor

dmeryigit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evrencim, bu tür ürünlerin tamire yanaşmamalarının sebebi hassas olması değil, uğraşmak istemiyor olmaları.. yani o teybe 4-5saat harcayacak yapacağı iş10-20 lira tutar. adamda uğraşmıyor o yüzden. karnı tok ya :)

o yüzden eğer yapacak yer bulamıyorsan servise götürürsen daha faydalı olur. bir sonuç alırsın en azından. o hassas diyen herifte uzay mekiği sökmüyor, o da farkında . servis keşif için ücret almaz zaten. tamir olmuyor değişecek derlerse koy kenara kalsın .

telefondan yazarken de karakterlere biraz zaman ayırırsan yazabilirsin sanırım. Site bütünlüğü için gerekli ve önemsiyoruz bunu. Türkçe karakter kullan lütfen

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dogrudur burak abicim ama bana hicbir aksesuar getirtemeyeceklerini soyleyen tawirlari gayet itici olan bir yer mecbur kalirsam gidicem zaten.

fotifoti abim banada oyle geliyo

babam sonkez birdaha bakacak anlar boyle islerden ucak elektrikcisi olmadi kendim sokup servise goturecegim olmazsada teybe aux cikis yapacagim

abi gercekten bagzi harfler yok smsede alistigim icin oluyo dikkat edecegim sirf sen ve burak abi dedigi icin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

konu çok eskide olsa mazdalarda cd changer sorunu ile karşılaşan arkadaşlara bilgi olsun diye yazma gereği duydum

2003 mazda 6 sahibiyim sizdede olduğu gibi bendede bazen okumama sorunu bazen süre gitmesine rağmen çalmama gibi bazen içinde cd olduğu halde cd yok, cd çıkar duşuna bazstıgımda cd vermeme gibi bi sürü sıkıntım vardı, son olarak içinde 6 tane cd ile sıkışıp kaldı ne cıkarıyor ne çalıydu, çözüme gelirsek;

cd changeri antalya da eski sanayinin arka tarafında ( arkadan kastım çallı tarafındaki kısmı yani)ofismobilyaları satan yer vardır orada ototeyp tamircisi bulunuyor ismini hatılamıyorum ama çok sorunlu araçlar geliyor yoğun çalışan bir yer anca 2 gün sonra alabildim cd çaları şu anda orada yaptırdım 90 tl aldılar şimdi problemlerin hiç birisi kalmadı.

bi kaç yetkili serviste oraya gönderiyormuş arızalı cdçalarları öyle duydum sanayide rastgele birine sordum oraya yönlendrdiler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhaba sevgili arkadaşlar,  2009 mazda 6 içine cd almıyor ve eğer varsa cd change yerinide bilmiyorum.netten baktım kılavuzunu filanda bulamadım..bu alette cd değiştirici varmı varsa nerdedir bide neden içine cd almaz bilgisi olan varmı  :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim araçta da aynı sorun vardı.kafası eserse okuyor esmesse okumuyordu.Klasik Track cd sorunları işte. özellikle çekme cd lerde sorun ouyordu.ne bileyim yazma hızı falan filan.birsürü mesele.zaten mazdaların kronik sorunu diyebiliriz.alttaki linkteki ürünü aldım ve çok şükür dedim sonunda.kesinliklede tavsiye ederim.montajıda çok basit sadece teyb çıkartıp ürün yanında gelen araca uyumlu kabloyu arkasındaki boş bir soket var oraya takıyorsun hepsi bu kadar.USB-SD KART-AUX girişi mevcut.kullanımıda kolay.USB 'ye (markası SANDISK olursa iyi olur çünkü tam uyumlu bende kıngston vardı tanımadı) altı adet CD01.CD02 .........CD06 diye klasör açıyorsun ve herbir klasöre 99 adet şarkı yüklüyorsun.herbirine değişik olabilir.pop-türkü-yabancı şeklinde oluşturabilirsin klasörlerini.çünkü bunları ayrı ayrı seçebilirsin.ayrıca aux girişinden telefon mp3 çalar navıgasyon cihazı yani aux a uygun tüm cihazları dinleyebilirsin.tüm bunların yanında en büyük  güzelliği direksiyon kumanda düğmelerin yine aktif ve oralardan seçim yapabilliyor olmasıdır.inceleyip değerlendirebilirsiniz.http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-muzik-calar-oto-teyp-mazda-2004-2008-mazda-3-usb-sd-cevirici-audio-system-126414927/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Ayni dertten ben de muzdaribim sevgili dostlar. Akü kutup basini söküp taktım bir ara kendine geldi. Icinde ki cd lerimi kurtardim. Bir süre  calisir gibi yapti ve dün yine iptal.Servis yolu göründü kısacası.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

merhaba arkadaşlar. taze bir mazda kullanıcısı olarak acemice sorularımdan ilkini soruyorum;

cd çalardaki "load" tuşu için kitapçığı karıştırdığımda bunun cd "yükleme" işine yaradığını gördüm. mazda 2'lerde böyle bir özellik var mı?

cd 1, cd 2, cd 3,... diye devam ettiğime başka başka şarkılar çalıyor. önceki sahibi tekno dinlediği için tam da ayırt edemiyorum ama başka albümler çalıyor. ancak cd(leri) çıkarmak istediğimde sadece bir tane çıkıyor. kitapçıkta diğerleri için eject tuşuna 2 sn basın diyor ama bu sefer de "no disc" uyarısı veriyor? sa taraftaki yukarı aşağı tuşu cd değiştirirken sol taraftaki şarkıları değişiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cd changer olduğunu sanmıyorum neden? Torpido aydınlatması konulmamış bir araç sınıfında cd changer bana pek mantıklı gelmedi... Fakat; cd changer varsa da, kıytırık bir ampulü çok gören mantığı kınıyorum... (kın kın kın) :D

Varsa eğer;

Load tuşuna bastığında ekranda 6'ya kadar rakamlar çıkacaktır, bu tuştan sonra cd yükleyebilirsin, eğer cd changer yoksa zaten tek cd yüklenecektir...

Evet; en sağdaki tuşlar (varsa) cd'leri değiştiriyor, biraz basılı tutman gerekiyor ama, soldaki ok'lar ise cd içindeki parçaları değiştiriyor...

Bilmem anlatabildim mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

şahsen surekli ariza yapan, cd'leri alip calmayan, isi degistirmek oldugu halde degistirmeyen, haznesine çifter cd alan, alan o degilmis gibi de vermeyen, yerli yabanci onlarca sitede bununla ilgili yiginla sikayetin oldugu şatafatli bir ünite yerine torpido aydinlatmasinda minik, masum,  basit bir devre ile cok iş goren iki liralik bir ampülü tercih ederdim:)

bu arada mazda 2 sahibi olup konuyla ilgili kesin bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim. buna gore bir servise ya da isin ehli birine ugramak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...