Jump to content

Lantis Alıyorum Lütfen Yardım. Çok kararsızım...

Guest armani83

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar selam, MAzda lantis hastalığı beni de vurdu en sonunda uzun süredir araştırıyorum. Temizini bulmak çok zor pıyasada ben bı tane buldum sonunda. 98 Model araçta değişen yok, 116.000 km de ufak tefek boya var sadece, döşeme çok yeni hiç bi sıkıntı yok. Ancak araç otomatik vites doch motor benzinli, Ben tüp taktırmayı düşünüyorum. çok yakar mı ve daha da önemlisi fiyatı 12.500 TL alınır mı otomatık vites? Yardımcı olursanız çok makbule geçer Araçla bi tur attım motoru bana çok guclu gelmedı 2 ile 3 üncü viteste sankı boğuluyor. 1. vites iyi ama sanırım 3 e gecince araba gitmiyor. Yarın kapora vericem. Ne yapmalıyım?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Performans önceliğin varsa otomatik alma.

Şekil ve konforsa önceliğin, o zaman otomatik olabilir.

Almadan önce mutlaka yetkili serviste ekspertiz yaptır.

Sonrada oturup ağlamaktan, dizlerini dövmektense ilk baştan 100-150 lirana kıy. Kafan rahat olsun ;) Yakıt konusunda kullanımına bağlı olarak şehir içinde 10-11 litre yakarsın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anladım Hocam, performans önemlı aslında ama ilk sırada da gelmiyor hani, şirket arabam zaten yıllardır düz vites, otomatık sürmek keyıflı olabılır. en mantıklısı dediğiniz gibi mazda servise gitmek ankarada sanırım konya yolunda var diye hatırlıyorum. Peki eğer motoru ve kaportası da sağlamsa o fiyata sizce iyimi yani 12.500 TL ye. ben bir de tüp taktırıcam bu arabaya 1000 lira da oyle gıtse desek, alım satımı ıle 14.000 i bulacak gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Aslına bakarsan rakam biraz fazla gibi ama temizlik durumuna bakarak o paralar verilebilir. Neticede piyasada daha ucuza araba bulmak mümkün ama durumlarını kıyaslamak lazım. Daha ucuz sandığın araba çok daha pahalıya gelebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

artık belli bir süreden sonra insan uğraşamayacak hale geliyor. Çok düşündükçe olasılıklar artıyor. Bu nedenle sanırım yarın servise gidip motora ve kaportaya baktırıp karar vericem hocam. Gelişmeleri yazacağım. TEŞEKKÜRLER...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam bugun 626 HB lere baktım çok ıyı araba ya. Daha heybetli duruyo lantısten, Bugun servıse gıttıgımde şok oldum. Normal 323 e göre lantıs ın parçaları acaip pahalı ya. örnegın arka orta stop lambası 800 Tl imiş, Valla bu durumda lantısten sanırım vazgecıcem gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

DOD'a güvenmemek lazım. Eski çalıştığım şirketteki arkadaşın başına da aynı olay geldi. Şu anda atıyorum 40 bin bakımı için servise gittiğinde bu aracın daha önce 80 bin bakımı için geldiğini söylemişler. Arkadaşımda kavga dövüş aldığı aracı geri verip iyi bir indirim ile sıfırını almıştı DOD'dan. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sıfır olduğundan emin miydi bari Abi? DOD kazalı arabayı da sıfır diye satabilir..

Onuda yapıyor, sikayetvar.com dan okursanız burnu olmayan arabayı sıfırdan toplayıp hasarsız diye satıyor, tırdan indirilirken hasar oluşan araçlardan birini sıfır diye toplayıp satmış işin gerçeğini araç sahibi 5 yıl sonra bakıma gittiğinde servis raporu isteyerek öğrenmiş.

Bizim 1 milyonu devirmiş 1000 küsur kmdeki 323üde 100bin de diye satmıştı.

İbrahim'in arabaymış hatta ama Sohbet bölümünde olduğu için herkes ulaşamıyor ;

http://www.mazdaclubtr.com/19109/sahtekarligin-bu-kadari/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1000 kilometredeki arabayı 100000 yapmışlar yani.. Kilometreyi arttırmışlar.. :D

Bu sefer tersten bir uygulama oldu :D

Edit: Yeterli zaman geçmesi ve ilan sahibinin güncellememesi nedeniyle bu ilan kilitlenmiştir.

İlgili Moderatöre yapılacak başvuru sonrası ilan aktif edilecektir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...