Jump to content

Mazda3 Xenon Far Uyumu

berkay07
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Orjinal hangisi oluyor ki.Bende bir ara çok düşünüyordum ama sanki hevesim kaçtı şu yağmurlu havalardaki görüş ile ilgili yorumları okuyunca.

Orjinalden kastım ucuz xenonlardan değil abicim sonradan yaptırınca doğal olarak fabrikadan çıkmış gibi hayatta olmaz. Kast ettiğim ucuz olmayanlardan

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir xenon ve sarı sis farları kombinasyonu ile yağmurda göremiyorum diyen doktora görünmeli bence.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 7 ay önce 100 tl ye taktırdım. Can Bus özellikli. Arıza ışığı yakmıyor. Farları açtığımda xenonların flaş gibi bir anda yanması hoşuma gidiyor. Ancak görüş açısından halojenlerle arasında çok fark olmadı. Şimdiki aklım olsa yurtdışından philipsin xenonlarını  getirtmeye çalışırdım ya da taktırmazdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel bir xenon ve sarı sis farları kombinasyonu ile yağmurda göremiyorum diyen doktora görünmeli bence.

ben sadece uzunlar ve kısalara düşünüyorum.Sisler orjinal kalmasından yanayım çünkü sisli havalarda xenonlar görüşü epey düşürdüğünü duymuştum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 7 ay önce 100 tl ye taktırdım. Can Bus özellikli. Arıza ışığı yakmıyor. Farları açtığımda xenonların flaş gibi bir anda yanması hoşuma gidiyor. Ancak görüş açısından halojenlerle arasında çok fark olmadı. Şimdiki aklım olsa yurtdışından philipsin xenonlarını  getirtmeye çalışırdım ya da taktırmazdım.

Yurt dışından getirtmekten neden çok tırsıyorum ürün geç geliyor ve gümrükte yakalanması vergiye tabii tutulması astarından pahalıya geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Xenno takıcaksanız bile orjinal ışık rengi 4300k dır onu tavsiye ederim veya bulabiliyosanız 5000k bu iki renk araçların fabrika çıkış rengi gün ışığı rengi diyede geçer

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

BK kasa [benim kasa] olan arkadaşlarım,

Xenon aldığınız zaman muayenede BK kasa 3 lerde far yıkamamız olmadığı için kalacağınızı biliyorsunuz değil mi?

Muayene bitsin sonra alın önerimde bulunuyorum.

Sevgiler herkese...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben aracıma konnektörlü H11 sistem yaptım. 5 dakika da söküyorsunuz. Kesilen biçilen hiç kablo yok. Böyle birşeyden haberi olmayan vardır diye paylaşıyorum...

http://www.ebay.com/itm/251406529781?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

$_12.JPG

Aracın orjinal tesisatını, balasta bağlamaya yarıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

mercedes (e 180, 2014) intelligent light system'den mazda (3, 2011) halojen ampulllere geçiş yaptım.

yanlış anlaşılmak istemem ama araç burnunun önünü aydınlatmıyor gibi geliyor bana. 

görüntü, şekil gibi kaygılarım yok, önümü rahat göreyim yeter. 

bu durumda ne tavsiye edersiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

merhaba arkadaşlar selamun aleykum.2009 mazda3 arabam var ve zennon far taktırım diyorum .kaç tip modellerı markaları vardır bunların ve hangısı en ıyısıdır.kullanan arkadaşların yorumlarını alabılırmıyım.tesekkur ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda bir sürü paylaşım varken niye araştırılmaz acaba?
Kısalar H11 dir 2. nesilin. 1. nesil de yanlış hatırlamıyorsam H7. 

Forza 4300K kullanıyorum çok memnunum. Herkese öneririm. Bir başka seçenek de Niken marka led. Uzunlarda memnunum ama kısalarda da denemek isterdim xenonum olmasa. Orijinal gibi uyumlu oluyor kısalarda xenon. 4300K dan şaşmayın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...