Jump to content

Mazda'dan Bahar Servis Kampanyası, 13 Mayıs - 13 Haziran

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bahar gelmiş hoş gelmiş :) Size yetişemem ama arkanizdayim . İstanbulda yağ degisimi yapabilirim sanıyorum . 22000 e gelecek oralarda. Zamanı gelmiş olacak :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 57
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

22

• S.Halilduru

14

• azkural

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Evo'ya cam için uğrayacağım artık . Muğla'da Okan'cım (Gören Oto) sagolsun feci bir güzellik yaptı :) çoook teşekkür ediyorum.  güzel insanlar Tanımak beni ayrıca mutlu ediyor . Yine yolum düşer umuyorum :) Fotoda var ama telefondan atamıyorum foruma :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçen gün eve mazda dan zarf gelmişti açıp kabadan bi baktım bahar kampanyası yazıyor, hee biliyoruz zaten bunu demiştim.

Dün otururken gözüme çarptı bi bakıyım ayrıntılı ne yazıyor dedim; üçüncü sayfanın sağ altında bagaj havuzunun da fiyatının düştüğünü gördüm. Zaten alacam alacam deyip alamıyrdum bi türlü.

Hemen uğradım volcara ve yine herzaman olduğu gibi ellerinde yokmuş  :sopa: neyse verdik siparişi 1-2 haftaya gelir dediler. Aksesuar alacaklara duyurulur  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün fashion fruit'ün tadına da baktık, gözünüzü kapatırsanız problem yok :D Tadı gayet hoş :D

Taze olsa biraz daha iyiydi veya benim yediğim bozulmuş olabilir :)

Artık bir daha ne zaman gelir kısmet :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100 000 km bakımına neler giriyor acaba. Radyatör kayışı vs. değişmesi gerekiyor sanırım. Yoksa bu triger kayışı ile birlikte mi değişiyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda'da triger kayis degil zincir. V kayisi var o km de degisen ama sadece kayis degil ilintili kasnak ve bilyalar da degistirilmesi gerekebiliyor. Forumda konusu var

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

böle pcden fotoğraflı fiyatlı bir liste olsa ''bak baba buda nası güsel duruyo hemde şu fiyata'' diyip ikna etmek kolay olurdu :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben iki gün önce yaptım 10 bin bakımını .. daha doğrusu altı ay bakımını ..235 TL kdv dahil.  damlada ..Motor yağı (castrol), yağ filtresi,  polen  vs filtreleri  .. Genel bakım ..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dün kampanya dahilinde check-up'a girdik , motor yürüyen aksam kaporta iyi , eksozun katalizatörü yarım dolu (biraz devam etsin 1200 tl varsa yenileriz ,yoksada içini boşaltırız dediler  :))ve direksiyon kutusunda zararsız hafif bir boşluk tespit edildi ,aracıma talip oldular  :) yerine sıfır mazda 3 verelim dediler ,kredim var sağolun dedim, plakalıklar yenilendi ,

Samsun Kosifler mazda-bmw yetkili servisine  teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest akyıldızMAZDA

Değerli üyeler,

Mazda Akyıldız olarak Çekmeköy'deki yeni yerimiz yeni yüzümüzle hizmetinizdeyiz.

Servis Kampanyasına katılmak için bize ulaşabilirsiniz...

İrt tel: 0216 642 10 53

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...