Jump to content

94 model 626 parça yardım..

mstfgrbz

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadalar..aracı yeni aldım..94 model mazda 626..yeni motor yaptırdım(az yağ yakıyordu),teker bilyaları değiştirdim..anlayacağınız aracı toplamaya çalışyorum..

arka sağ el freni merkezi iptal edilmiş..yaptırmadan muayeneye giremiyorum..aramadığım parçacı kalmadı..kaliperi var ama iç kısmı boş..tamir malzemelerini bulamıyorum,nasıl temin edebilirim..başka markalarda uydurma olabilirmi..yardımcı olabilirseniz sevinirinm..birde..teyp kısmında kasetlik kırık..nasıl temin ederim..bide..arac,ruhsatta 1.6 motor ancak şase kayıtlarında 2.0 çıkıyor..bunu da anlamadım...v.s..;(..of..sorun çok ..kafayı yiyeceğim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa burası tanışma bölümüdür. Teknik konularla ilgili bölümümüz var.

Şimdi ilgili yere taşıyacağım konunu. Daha sonra konu açarken ilgili konu başlıklarına uygun yerleri seçmeni öneririm.

Motor bilgisine gelince, bende de 93 626 vardı. Onunda ruhsatta 2.2 yazıyordu. Sonra emniyete başvurup değiştirdim. Çünkü o arabanın Türkiyede 2.2 motoru yoktu. Senin durum değişik. Çünkü az da olsa Türkiyeye 1.6 motor geldi. Muhtemelen Emniyet senden tespit isteyecektir. Yani motorunun servis yada TÜVden onaylı yazısını. Sonra değişim yapılır.

Parça konusunda sana yardımcı olacak arkadaşlar var forum üyesi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...