Jump to content

Aracını Kasko yaptıran var mı?

Lupara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest edarguner

99 model aracımı kasko yaptırmak istiyorum. Böyle bir tecrübesi olan var mı?

Ben 1,5 sene önce 2001 olan 323'e 700 Civarı Ödemiştim Full ve Genel Sigortadan. %40 hasarsızlık vardı ama.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Selamlar,ben 93 model 323 mü mini kasko yaptırdım,166 tl tuttu senelik,kaza anında çarpma kaşılamıyor tabii ama yanma çalınma ,terör olaylarından zarar görme,sel vb gibi arabanızı kaybetmenize neden olacak şeylere karşı koruyor.Ayrıca sene 4 sefer 10 cm yi geçmeyecek çizik boyama 1-2 göçük düzeltme gibi birsürü şeyler var .Senede 2 sefer çekici çağırma vs vs.Ben bagaj kapağında el büyüklüğünde macunlu bir yer vardı,ayrıca 2-3 parça güneş yanığı;onları evden teslim alıp boyayıp tertemiz getirdiler.En azından göz zevkime hitap etti.Eski model araçlar için mini kasko iyi fikir bence.İsteyen olursa mesaj atsın sigortacımın numarasını falan vereyim.Ayrıca sabit bir firmayla çalışmıyor birçok farklı şirketi(aksigorta,axa vs gibi) araştırıp en uygun düzgününü söylüyor ona göre seçiminizi yapabiliyorsunuz.Geçen bir komşunun kapısından daha yeni aldığı uno sunu çaldılar,7000 tl ye almş daha borcunu ödüyormuş.Mini kaskosu olsa en azından kazayı akrşılamasa da çalınmış aracının parasını alırdı. heretix999@yahoo.com a mesaj atabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...