Jump to content

90-94 323 HB Far

ardakerem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

orjinalde şeffaf cam yok.ama kalıp alarak yapabilenler var.bir arkadaşım topkapıda yaptırmıştı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok benim farda kirlilik felan yok bu benim sorduğum far yeni arbaların farları gibi camında hiç fizgi ısık dağıtımını içindeki aynalarla yapıo daha canlı gösteriyor ışık kırılmadığı için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğim olay 5 sene önceydi.şuan tam hatırlamyorum.ama herhangi bir tuning firmasına gidip öğren bakalım.ama astarı yüzünü geçer.yeniden kalıp falan çıkartılacağı için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 10 ay sonra ...

sana kıyak yapayım :) benim eski aracımda bu farlardan vardı 8 sene önce düz camlı , aynasındaki kesitlerle ışığı yansıtan hatta va hatta kare şeklinde angeli bile vardı komple çerçevesinde :)) ah resimleri olsaydı koysaydım daha iyi anlardın  , şimdi yapman gereken en yakın japon araç parçası satan birisine gitmek ve bu istediklerini söylemek umarım heryerde bulabilirsin çünkü bu farlar sadece mazdada kullanılmıyor sana bir örnek mitsubishi pick upların en eski kasaları bile aynı farı kullanıyor , yani bunu sadece mazda olarak arama japon kare far dediğin zaman hepsi aynı yola çıkıyor :D , ben 8 sene önce denizlide bile bulabildiysem sende çok rahat bulabilirsin eminim  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

323 Sedan 90 model aracımın far, stop ve sinyallerini kopmle değiştirmek istiyorum. Eskidiler, farların içi siyahlaştı. uygun fiyatta nerden bulabilirim. bana bir adres verebilir misiniz? Teşekkrüler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...