Jump to content

Mazda3 Logolu, Işıklı Kapı Eşiği ( Resimli Montajı )

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

9

• honuuu

25

• İlhan

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Elektrik deyince bildiğim en iyi usta Koşuyolu Merser'deki Halil Ustadır. İşçilik ücreti karşılığı eminim yaptırabilirsin.

Burak bey inanın servis olarak ilk orası aklımdan geçti. Daha öncede Haldızlarda bakım sonrası bir ikaz ışığı yanmıştı. Hatta bu sorunla ilgili burada, bir konu bile açmıştım. Merserde Halil usta o işi çözmüştü. Haldızlardaki ustaların o ikaz ışığının varlığından bile haberleri yoktu. Yarın telefonla arayıp bu işi sorayım ben. İçimden geçirdiğim şeyi, sizden de duymam iyi oldu. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam Arkadaşlar,

Mazda 3 Led ışıklı kapı eşiklerinin montajını yaptırdım Bu gün Fotoğrafları paylaşıyorum.

post-6837-141695287564_thumb.jpg

post-6837-141695287574_thumb.jpg

post-6837-141695287579_thumb.jpg

post-6837-141695287584_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanın :)

Honuuu istanbulda olsaydin yapisirdin yakana montaj icin bir sekilde garaj bulurdum sana yani calisabilecegin ortami yaratirdim:) Bu biraz sey gibi oldu rahmetli Kemal Sunal bir filminde at yarisi oynuyordu sonuclari bilebilmesi icin surekli istedigi ayni ortami yaratiyorlardi. Birde arkada fon müziği şıkı sıkı baba :).....tesekkurler arkadasim darisi olmayan arkadaslarin kuzularina.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Honuuu istanbulda olsaydin yapisirdin yakana montaj icin bir sekilde garaj bulurdum sana yani calisabilecegin ortami yaratirdim:) Bu biraz sey gibi oldu rahmetli Kemal Sunal bir filminde at yarisi oynuyordu sonuclari bilebilmesi icin surekli istedigi ayni ortami yaratiyorlardi. Birde arkada fon müziği şıkı sıkı baba :).....tesekkurler arkadasim darisi olmayan arkadaslarin kuzularina.

Vallahi süper olurdu, giyerdim tulumu da  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim ki ihtiyaçtan ziyade hobi abi, olmasa da olur... Bi yere giriş/çıkışta güvenlik görevlisine ortadaki küçük düğmeye bas abicim demek bu işlerle uğraşmaktan daha kolay, ama bu işlerle uğraşmak adama laf anlatmaktan daha zevkli  :tey:

Eğer mazda sesimizi duyup bişeyler yapacaklarsa ben listeyi kabartayım bari biraz :D

Bagaj düğmesi, park edince otomatik kapanan aynalar, hareket edince otomatik kilitlenen kapılar, kumandayla camların kapanması için kapanana kadar basılı tutmama, follow me home  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Saydığın özellikler bire bir aradığım ve bir otomobilden beklediğim özellikler. Aralarından en çok olmasını istediğim özellik ama, kumandayla akıllı kilitleme (Kapı,Cam,Sanroof ve Bagajı) ne var ne yok tamamını kapatabilmek.:) 2004 yılındaki Megane II aracımda vardı bu özellik.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kesinlikle ayrı bir hava katıyor. 6 Yaşındaki kızım bile bayıldı. Birde paspas logosu olarak onun paspasına Adını yazdırdım Eylül diye. Oda ayrı bir süpriz oldu onun için :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...