Jump to content

Mazda3 Logolu, Işıklı Kapı Eşiği ( Resimli Montajı )

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

9

• honuuu

25

• İlhan

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Merhaba Arkadaşlar,

Sahibinden Com'da tesadüfen bu ilanı gördüm. Mazda 3 ve 6 için ışıklı kapı eşiği satıyor. 175.-TL'na satıyor. İlgilenen arkadaşlar olabilir diye düşündüm. İlgili ilanın linkine buradan ulaşabilirsiniz.

http://kolayurl.com/7yb

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki bu son gönderdiğin resimdekiler biraz çakma duruyor. Senin taktırdıkların da güzel ama içlerinde en alımlısı Onur'un taktırdıkları. Yazının çevresinde direk metal yüzey başlaması daha şık durmuş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanki bu son gönderdiğin resimdekiler biraz çakma duruyor. Senin taktırdıkların da güzel ama içlerinde en alımlısı Onur'un taktırdıkları. Yazının çevresinde direk metal yüzey başlaması daha şık durmuş

Kesinlikle çakma, benim alibabaexpress.com'dan aldıklarımda çakma zaten :). Muhtemelen bu ilanın sahibi arkadaşta, ebay-alibaba vs tarzı biryerden alıyor, yada  bir şekilde bu ürünlerin ithalatını yapıyordur. Ben 45 yada 47 $ almıştım alibaba'dan. Onur'un taktığı gerçekten çok şık ve güzel, o servisten almıştır herhalde bilmiyorum ama. Ürün serviste ucuz olsa böyle bir yola başvurmam. Yanlış hatırlamıyorsam 450-470 TL bir fiyatı vardı serviste.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet o civarda ;

Basamak plakası,ışıklı ön ve arka için

paslanmaz çelik,4'lü set

ön basamak plakası,

Parça Numarası: BBP3-V1-370

montaj hariç RRP, KDV dahil 484,45 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla bende bilemedim simdi :)

O zaman ben sorayım :D

Her ne kadar Savaş yanıtladıysa da, senin kapı eşiklerini eBay'den mi getirttin yoksa servisten mi aldın ?

eBay'den ise linkini alalım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cevap veriyorum : EVET ebayden getirttim, linkini suan veremiyorum cepten girdigim icin ama, daha once baska bir baslikta paylasmistim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ben aşağıdaki ürünü 13 Nisan 2012 de aldım paypaldan ödeme yaptım fakat satıcı hala kargo takip numarası yazmadı inşallah ilk deneyimimizde sıkıntıyla karşılaşmayız

http://www.ebay.com/itm/250975914877?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_5417wt_932

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben aşağıdaki ürünü 13 Nisan 2012 de aldım paypaldan ödeme yaptım fakat satıcı hala kargo takip numarası yazmadı inşallah ilk deneyimimizde sıkıntıyla karşılaşmayız

http://www.ebay.com/itm/250975914877?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_5417wt_932

daha önce bu amcadan bişeyler almıştım sıkıntı çıkarmadan yollamıştı, problem yaşamazsınız sizde inş. %99,2 positive feedback'i var. isterseniz siz yine de bi mesaj atın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet yarın bir mesaj atarım ilgileneceğini umut  ediyorum :D  Ayrıca ürün 99 dolar gümrükte problem çıkartırlar mı bilmiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ürün 10 günde elime ulaştı. Kaliteli bir ürüne benziyor. Artık kullanmaya başlayınca belli olacak kaliteli olup olmadığı. Yalnız 1-2 sorum olacak şimdi biz bunu servis dışında monte edersek araç garanti dışı kalır mı yada daha sonra garanti ile ilgili problem çıkar mı  Ayrıca bunu İzmir'de takabilecek bi yer var mı işini sağlam yapan bir yer biliyor musunuz?  Aslında ben uydu satış montaj işleri yapıyorum kargoyla beraber montaj şeması da geldi ama kendimde o cesareti bulamıyorum :D  Bilen birisinin 10-15 dakikada yapabileceği birşey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...