Jump to content

Mazda3 Logolu, Işıklı Kapı Eşiği ( Resimli Montajı )

honuuu
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 119
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

11

• S.Halilduru

9

• honuuu

25

• İlhan

20

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Orjinal olanı en şık ama ücreti de çok şık. Tekrar güle güle kullan. :)

Sağolun hocam Allah olmayanlara da nasip etsin :) dışarıdan yaptırıp, yine en azından yarı parasına malolacak masraf yapıp ve istediğin şıklığı alamadıktan sonra varsın üç kuruş fazla olsun da gönlüm olsun hesabı yaparak taktırdım aslında..yoksa fiyatı şık haklısın  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ben bu konuyu pas geçmişim... Güle güle kullan Bülent, harika olmuş...

Çok sağol abi. Darısı başına. Sen de çok sürmez yaptıracaksın galiba o ışığı verdin bize :)

Çok şık olmuş :)

Çok sağol Oğuzhan. Aynını sen de yaparsın galiba Veli abime. Sende o potansiyel var :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://www.aliexpress.com/ Bu site de bizlik çok şey gördüm. Ben de başlayacağım

Sanırım fiyatları da uygun... Biraz inceleme fırsatım olmuştu... Teşekkürler.

30 Dolara bagaj havuzu vardı, forumda birileri arıyordu, dikkatimi çekti, hespiorada'da bagaj havuzu 120 lira diye hatırlıyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yurtdışı alışveriş kolay abi açarsın bi paypal hesabı gerisi gelir. Devlet böyle hak vermiş neden kullanmayalım. Heleki Mazda kullanıyorsak :D

Arada bu kadar fiyat farkı varken, neden daha fazla verelim di mi? Sanırım ücretsiz kargo vs. seçeneği var ama gelmesi 1 ayı buluyor... Bu fiyat farkına 2 ay bile beklerim... ;) İnat değil mi?

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sanırım fiyatları da uygun... Biraz inceleme fırsatım olmuştu... Teşekkürler.

30 Dolara bagaj havuzu vardı, forumda birileri arıyordu, dikkatimi çekti, hespiorada'da bagaj havuzu 120 lira diye hatırlıyorum...

Zaten serviste orjinali 120 lira neden hepsiburadayla uğraşsın ki millet. Ya yurtdışı ucuza, ya da servise. Orjinal bagaj havuzunu da ben beğenmedim çok. Belki hafif olması açısından yapmışlardır ama çok yumuşak. Tamam gerçekten koruyor bagajımı cuk oturuyor ama özellikle kenarları daha sert olmalıydı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaten serviste orjinali 120 lira neden hepsiburadayla uğraşsın ki millet. Ya yurtdışı ucuza, ya da servise. Orjinal bagaj havuzunu da ben beğenmedim çok. Belki hafif olması açısından yapmışlardır ama çok yumuşak. Tamam gerçekten koruyor bagajımı cuk oturuyor ama özellikle kenarları daha sert olmalıydı

Hespiorada fiyatı 100 TL imiş, hafızam beni yamultmuş... Ama yine de; 20 lira için ayağıma gelsin istemem, ben o havuzun ayağına gider servisten alırım... :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 5 ay sonra ...

İnternette bulduğum Ankara da bir firmanın kendi üretimi ışıklı kapı eşiğinden aldım (90 TL). İstenirse montajını da yapıyorlar. Resimleri paylaşıyorum, beğenenler olursa internetten aratıp satınalabilirler. (başkent oto aksesuar)

post-10447-141695302334_thumb.jpg

post-10447-141695302338_thumb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnternette bulduğum Ankara da bir firmanın kendi üretimi ışıklı kapı eşiğinden aldım (90 TL). İstenirse montajını da yapıyorlar. Resimleri paylaşıyorum, beğenenler olursa internetten aratıp satınalabilirler. (başkent oto aksesuar)

Hocam kusura bakma çok kötü olmuş.

Yazı karakteri orijinalindeki gibi değil ölçüler farklı ebatlarda estetikten uzak çok sırıtmış.

130 tl daha verip orijinallerini alabilirdiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o olmamış abi.. o kadar iş yapan adam nasıl oluyor da yazı karakterine dikkat etmiyor anlamak imkansız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Servis kampanyası var bu ara kaça geliyor bu kapı eşikleri forumdaşlar.

Mehmet1269 kullanıcı isimli üyemiz aşağıdaki iletiyi yazmış. Özel mesajla fiyatını sorup, buradaki arkadaşları da bilgilendirebilirsiniz. Gündüz sorsaydınız, bugün servisteydim, öğrenebilirdim :)

Merhabalar ben de bugün adana yetkili servisinde 2012 model mazda 3 sedan arabama basamak eşiği taktırdım. ön kapı eşiklerinde mazda 3 ledleri yanıyor. fakat arka kapı eşiklerinde yanmıyor. Sizce bu normal mi? Bana arka kapılarda ledlerin olmadığını söylediler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet1269 kullanıcı isimli üyemiz aşağıdaki iletiyi yazmış. Özel mesajla fiyatını sorup, buradaki arkadaşları da bilgilendirebilirsiniz. Gündüz sorsaydınız, bugün servisteydim, öğrenebilirdim :)

Orjinalini serviste 343 T.L. ye taktırdım. kdv ve işçilik dahil. Çok güzel oldular fakat tek hoşuma gitmeyen yanı arkadaki kapı eşiklerinin öndekilerdeki gibi led ışığın yanmaması...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Orjinalini serviste 343 T.L. ye taktırdım. kdv ve işçilik dahil. Çok güzel oldular fakat tek hoşuma gitmeyen yanı arkadaki kapı eşiklerinin öndekilerdeki gibi led ışığın yanmaması...

Yurt dışından getirtilenlerde 4'ü de yanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güle güle kullanın. Ayrıca bilgi verdiğiniz için teşekkürler. Birkaç resim ekleyebilirseniz sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...