Jump to content

Tüm Mazda Araçlar İçin "Follow me Home" Özelliği

okkko
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Okan kardeşim, oralara yolum bu yaz düşer belki, gelmişken;

1) yan aynaları düğmeye basıp kapatıyoruz biliyorsun, kontak kapatılınca bunu otomatik yapan bir modifikasyon, ( tabii kontak açıldığında da otomatik açılan)

2) uzaktan kumanda ile camların kapatılabilmesi

gibi fonksiyonları ekleyebilme ihtimali var mıdır ?

mümkündür, ancak ayna kapatma işini pek tavsiye etmiyorum. camlar faydalı...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mümkündür, ancak ayna kapatma işini pek tavsiye etmiyorum. camlar faydalı...

camları yaptınız mı bodruma geldigimde sizdeyim izmir den

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Okan, 6. ay bakımına gelince camların kumandadan kapatılmasını yapalım  :dua:

ok, olur. ama gelmeden birkaç gün önce haber ver de alt yapıyı hazırlayalım... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Okan, 6. ay bakımına gelince camların kumandadan kapatılmasını yapalım  :dua:

Akünüzün uzun ömürlü olmasını istiyorsanız bu işlemden uzak durun derim... Daha önce denedim ve bu işlem her zaman aküden ömür götürüyor tecrübeyle sabittir...

Aracımı stop etmeden önce bütün camları kapatır, otomatik anten varsa müzik sistemini kapatır öyle stop ederim...

Akü ömrü sizin için önemli değilse problem yok tabi.

:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

İçeride çocuk varken, indiniz refleks bastınız kilite, çocukta camlar kapanıyor diye panik yaptı ve bubaaaa diye bağırıyor camdan.

Cam ve kapı arasında bağıran çocuk için bu camlar ne gibi bir tepki veriyor?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sıkışan camların tekrar geri açıldığını biliyorum var yani bizim arabalarda denemedim ama sıkıstığı anda camlar açılıyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzaktan kumanda kilit tuşuna basılı tutunca otomatik kapanıp/açıldığını biliyorum. En azından MPS' de böyle. İmpressive'de de var diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Follow me home kitini internetten baska bi site üzerinden alarak taktırmıştım aracıma ilave gece-karanlık sensörü özelliği de var. Gerçekten hem kullanışlı hemde görsellik olarak güzel bi olay. Ama ne kadar ugrastıysam camların otomatik kalkması için çare bulamadım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uzaktan kumanda kilit tuşuna basılı tutunca otomatik kapanıp/açıldığını biliyorum. En azından MPS' de böyle. İmpressive'de de var diye biliyorum.

2012 impressive'lerde yok ne yazık ki...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2012 impressive'lerde yok ne yazık ki...

Eski Lancer İnvite aracımda yok-tu. Servise gittiğimde sağolsun servis çalışanı, hiç talep yokken, bilgisayara bağlayıp açtırmıştı. 3 tane Mazda 3 impressive var arkadaşlarımda. Yarına sorayım, biri vardı diye demişti sanki...

Lancer' de olduğu üzere Mazda' da da öyle birşey var olabilir. Caponlar kıl bu konuda... Okan bilgi verip, aydınlatabilir. Yetkili biri çünkü... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eski kasa Mazda 3lerde, kumandada açma tuşuna uzun basınca 4 cam açılıyor, kapama tuşuna uzun basınca da varsa açık camlar kapanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konu çok konuşulmuştu eski kasalarda olan çoğu özellik yenilerde yok daha doğrusu 2011 sonu ve 2012 modellerde yok. Kumandadan cam açıp kapatma da bunlardan biri.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...

Okan Beyin bahsettiği follow me yada başka özellik yaptıran oldu mu? ayrıca hala Muğlaya mı gitmemiz gerekiyor..gönderme olayı olmaz mı ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya bunu ben de düşünmüştüm fatih hocam, yapılacaklar/yaptırılacaklar word listemde de yazıyordu, bilgisayarımımı hackledin naptın yaw :D

Manyaksın len... Gel gari şuralara özlettin gendini... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle bunu ticari bir reklam olmadığını, sadece ihtiyaca karşılık gerekli gördüğümüz bir duyuru olduğunu belirteyim.

Bizim kendi bölgemizden gelen talepler doğrultusunda üzerinde çalıştığımız "Follow me Home" denen gecikmeli sönen farları nihayet Mazda kullanıcılarına satmaya başladık.

Aracı stop edip, indikten sonra kapıları kilitlediğinizde isteğe göre 15-20-30-45 sn süreyle kısa farlarınız yanmaya devam ediyor. Bu sürelerden en idealinin 20sn olduğuna karar verdik. Test aracımıza uyguladık ve gayet de memnunuz. Kendi bölgemizdeki isteyen arkadaşlara 175TL karşılığında tüm Mazda araçlara uygulayabiliyoruz.

Bilginize olsun. Teşekkürler...

Bir daha ki çalışmamız, kapıları kilitleyince katlanan aynalar olacak... :D

Ağustos ayında muhtemelen uğrarım. Uğrayacak olursam haber veririm :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...

Öncelikle bunu ticari bir reklam olmadığını, sadece ihtiyaca karşılık gerekli gördüğümüz bir duyuru olduğunu belirteyim.

Bizim kendi bölgemizden gelen talepler doğrultusunda üzerinde çalıştığımız "Follow me Home" denen gecikmeli sönen farları nihayet Mazda kullanıcılarına satmaya başladık.

Aracı stop edip, indikten sonra kapıları kilitlediğinizde isteğe göre 15-20-30-45 sn süreyle kısa farlarınız yanmaya devam ediyor. Bu sürelerden en idealinin 20sn olduğuna karar verdik. Test aracımıza uyguladık ve gayet de memnunuz. Kendi bölgemizdeki isteyen arkadaşlara 175TL karşılığında tüm Mazda araçlara uygulayabiliyoruz.

Bilginize olsun. Teşekkürler...

Bir daha ki çalışmamız, kapıları kilitleyince katlanan aynalar olacak... :D

Aynalar ve Camlar için fiyat verme şansınız var mı ? ona göre bütçe ayırıp gelelim ? :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...