Jump to content

Polo - Clio HB - Fiesta - Micra - Corsa

EMR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Küçük sınıf bi araç alıcam. Tavsiyenizi bekliyorum.

Volkswagen Polo - 1.6 TDI - Comfortline - 90 HP = 38.500 TL

Renault Clio HB - 1.5 DCI - Executive - 85 HP = 37.500 TL

Ford Fiesta - 1.4 TDCI - Titanium - 68 HP = 36.500 TL

Nissan Micra - 1.2 - Tekna - 80 HP = 34.500 TL

Opel Corsa - 1.3 CDTI - Color Edition - 75 HP = 37.000 TL

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende Vw Polo Bluemotion 1.2 75 ps almanızı kesinlikle öneririm. Fiyatı 38500 civarında ve B sınıfı bir araç için pahalı tabi. Diğerlerinden artısı esp standart, 1.6 90 ps Polo Comfortline ESP opsiyonel olarak dahi ekletemiyorsunuz araca. Polo Bluemotion kesinlikle test sürüşü yapın derim. Donanım olarak diğer polo versiyonlarınsan çok farklıdır. Tabi dizel araç düşünüyorsanız. Performans olarak sizi üzmez kesinlikle. Ancak benzinli araç olsun hemde az yaksın diyorsanız bu pek mümkün değil ancak Honda Jazz Manuel bence en iyisi.araçta yok yok. kia picanto veya hyundai matrix benzinliler arasında az yakanlardan.

Fiesta opel corsadan daha iyidir. Yol tutuşu fena değil. Micrada öyle ancak micra 140km hızdan sonra yolda gezmeye başlıyor ona göre. Tabi neye göre iyidir diyorsanız,bende mazda 3 aracımı yakıtından dolayı satmayı düşünüyordum ve bu yukarıda saydığım araçların hepsini test ettim bizzat ve epey bir araştırdım. Kesinlikle test edip öyle karar verin.

Hayırlısı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

bende 2011 mazda2 1.3 MT var. 29.500TL anahtar teslim. neden olmasın?

istersen 2011 mazda2 1.5 MT var. 33.000TL civarında.

38 bilmem ne vereceksen birazdaha zorla 40-41 civarında mazda3 touring al derim...

benim fikrim tabi...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...