Jump to content

Dijital fotoğraf makinesi

honuuu

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt
Guest edarguner

bu arada canon ve nikon arasındaki farkları ararken ekşi sözlükteki başlığa rastladım arkadaşın tekinin entrysi dikkatimi çekti :D ;

"canon mazda dir, nikon volvo"

Süpermiş yorum :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafçı bir arkadaşım bu makine güzel dedi. Çok tavsiye etti.

Bu makine gerçekten çok güzel, ben senelerdir TZ3 kullanıyorum, fazla makro çekimler dışında bir sıkıntım yok, ancak TZ20 nin henüz buraya geldiğini hatta GG üzerinde satıldığını bile sanmam.

Şöyle anlatayım genel olarak, Canon ve Nikon compact işinde biraz geri kaldılar, kompakt düşünüyorsan onları unut, alacağın makine Panasonic ya da Sony olsun.. Yunus söylemiş Fuji'nin bazı modellerini de çok beğeniyorlar ama o makineler biraz büyük, DSLR havasında...

Panasonic TZ5 veya TZ10 tavsiye ederim, Sony T serisi de gömlek cebine sığar ve çok iyi makinelerdir..

Bir diğer faktör, alacağın makinenin üzerinde "Made in Japan" yazıp yazmadığından emin ol, Panasonic alırsan bu garantidir, Sony'nin kaç ayrı ülkede üretildiğini bilemiyorum, Canon piyasa işi her yerde üretiliyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anlasildi, canon veya nikon almayacagiz, panasonic sony veya fuji alacagiz. panasoniginde ozellikleri guzelmis ama acaba fiyati ve boyutlari sonye gire nasil acaba. cepten girdigim icin fiyatlarina ve verdiginij fuji modeline bakamadim simdi.

birde dslra gecis icin uzerinde cakisabilecegim bi makine olmasi konusunda haklisiniz ama boyut ve fiyat bu noktada beni baglayan etmenler. mesela suan bende bi canon var ve asiri kaba olmasinda ve pil problemimden dolayi yeni makine aliyorum, yoksa makine cok guzel cekiyor ve beni oyalayacak kadar da uzerinde ayar yapmama izin veriyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Onur konuyu 1 hafta önce açsaydın ya :D Pizim yönetici Amerika'ya gitti geldi, kendime bir makine getirtirdim :D

Abi bu benim köpek yavruları mevzusuna benzedi... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada haftaya İzmir'e gelicem İnşallah. Umarım o zamana kadar vazgeçen olur.. :D

valla inşallah olur diyeceğim ama insanların pek niyeti yok, habire soruyolar yavrular nasıl diye... bu arada yavrular iyi ama tarçın biraz kötü gibi, kimin gözü kaldıysa artık kızımda hasta oldu, nazara inanmamak mümkün değil ya :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

saol abi ya, iştahı var ama istifra ediyor habire, ne yese çıkarıyor :( veterineri aradım 8-12 saat bişey vermeyin dedi, bişey vermeme rağmen az önce yine çıkardı, sabah veterinere götürcem bakalım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...