Jump to content

Dijital fotoğraf makinesi

honuuu

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yok ben almak niyetiyle sormadım, fiyatına bakacaktım, bu kadar hızlı gelmesine de şaşırdım açıkçası, yeni çıktı bu telefon, daha 2 ay önceye kadar TZ10 reklamı yapıyorlardı TV lerde, hani piramitler falan olan, olay Mısır'da geçiyor....:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 64
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Yok ben almak niyetiyle sormadım, fiyatına bakacaktım, bu kadar hızlı gelmesine de şaşırdım açıkçası, yeni çıktı bu telefon, daha 2 ay önceye kadar TZ10 reklamı yapıyorlardı TV lerde, hani piramitler falan olan, olay Mısır'da geçiyor....:D

Telefon derken ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mama değişimi yaptınız mı? Yani aynı marka olsa bile farklı bir partide üretilmiş yeni bir pakete geçtiniz mi?

Yok abi aynı pakete devam...

Bu sabah gittik veterinere bekleyelim biraz daha dedi şimdi geldim eve kusmamış hiç ama mamasını yemiyo, pirinç lapasıyla karıştırdım öyle yedi ama keyfi yok hala...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elektrovorld'de baktım makineye. Çok güzel çekimi var. Lensi de Leica imiş.

Abi bunların sitesinde ürünler yok fiyatı ne kadardı orada acaba ???

Bu arada ya sonyi ya panasonici alcam ama panasonic biraz pahalı geldi sanki :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bunların sitesinde ürünler yok fiyatı ne kadardı orada acaba ???

Bu arada ya sonyi ya panasonici alcam ama panasonic biraz pahalı geldi sanki :D

645ti yanlış hatırlamıyorsam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben benim TZ4ümü yine 700tl civarında satıldığı zamanlarda 2. el olarak 300tl ye almıştım, lens kısmının kenarında ufak bir ezik vardı herhangi bir fonksiyona zararı yoktu. Makine gayet temizdi, halen tıkır tıkır çalışıyor ve kalitesinden çok memnunum. Sahibinden.com a göz atmanızı öneririm yarı fiyatına epey makine vardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

eh yani.. canon u cope atmissiniz yapmayin yahu :) onceki makinem ixus sd790 idi yanlis hatirlamiyorsam, 10 numara da makinaydi, o yuzden olsa gerek dayanamayip yuruttuler :) simdi s95 var ki otesi yok denilen lumix lx5 ile karsilastirmali videolari izlerseniz youtube dan, daha cok lx5in buyuk boyutlarindan kaynakli da olsa s95in tercih edildigini goreceksiniz..

bu asamada en onemlisi optik zuma ne kadar ihtiyac duyuldugudur bana kalirsa.. zuma ihtiyac duyuluyorsa panasonic tercih edilebilir.. fiyat performans oranlari cok daha iyi.. ama bu demek degildir ki canon un kompak makineleri cirt, hic yapamiyorlar :) panasonic e gore yuksek fiyatlardan kaybediyor, performanstan degil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben ötesi yok demedim, ötesi mutlaka olur yakın zamanda ama bugün için kompakt sınıfında LX 5 ten iyi makine yok, aynı zamanda şunu söyledim o parayı kompakta vermektense giriş sınıfı dslr alınır dedim...

Diğer yandan Canon piyasa işi çalışmaya başladı, markasını satıyor, Nikon ve Canon kompaktta çuvalladılar ilk zamanlarda ciddiye almadıkları için, yazık o paralara, üstelik nerede üretildiği belli olmayan makineler, Canon alacaksanız mutlaka görerek alın, dünyanın bir köşesinde üretilmiş olabilir..

Ben aynı zamanda Sony-T serisi de en kompakt, en küçük makinelerdir dedim, cep telefonu kadar ama mükemmel sonuç özellikle makroda...

İlla optik zoom diyorsan en iyisi dslr çakması makinelerde var ama boyutları büyük, her markada var..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Bütçeye bağlı olarak tavsiye almak en doğrusu. Bütçeniz nedir? 800-900 civarında bütçeniz varsa, GG gibi sitelerden Hong Kong'dan gelme ya da direk Ebay'den Hong Kong satıcılarından alabileceğiniz Panasonic LX5 i tavsiye ederim. Ben 1 ay önce bu makinadan aldım. Media Markt'ta 1400 TL ye satıyorlar. Yine buna rakip olabilecek Olympus XZ-1 ve Canon G12 de tavsiye edilebilir. Diğer kompaktlar fotoğraf kalitesi açısından bunların eline su dökemez. Bunlar sıradan kompaktlardan daha büyük sensörlü makinalar olduklarından fotoğraf kalitesi ve gece çekimleri açısından inanılmaz sonuçlar veriyor. Zaten bunlara premium compact adı veriliyor ve manuel kullanım ayarları diğer kompaktlardan çok daha detaylı ve en önemlisi RAW da çekiyorlar. Zaten bu makinalardan sonra artık M43 ve DSLR sınıfı makinalar başlıyor. Yukarıda TZ20 denmiş, LX5 e yakın bir fiyatı var ama TZ20 deki zoom, gps gibi özelliklere ihtiyacınız yoksa ve önemli olan fotoğraf kalitesi ile gece çekimleri derseniz TZ20, LX5'e erişemez. LX5 in şarjı 400 çekime dayanıyor. 720p video çekiyor. Otomatik ayarlarla çekeyim derseniz de çok sayıda akıllı özellik mevcut, makina iyi ayar seçimleri yapabiliyor. Aşağıdaki linkte LX5 ile yapılmış çok iyi çekimler var, bakmanızı öneririm:

http://www.pixalo.com/community/landscape-photography/panasonic-lx5-new-shots-41589.html

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.

• Yeni Oluştur...