Jump to content

Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul ile söyleşi

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 170
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

27

• Fotifoti

14

• emregc

14

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

Arkadaşlar, dikkat ediyorum da radyoda, internet sitelerinin vidyolarının başında ve şimdi de tv de reklam çıkıyor mazda ile. Fiyat indirimi de süper olmuş.

Yapılanlar yeterli değil, çok da geç kalındı ama  neticede sonunda bir hareketlenme oldu.  Hiç değilse, çalışan birilerinin varlığını hissediyoruz. Yavaş yavaş iyileşme olacaktır. Bence indirim en az tanıtım kadar önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
Guest architect

Burada bana art niyetli olmak, Mazda'nın yeni yapılanmasına süre tanımamak gibi eleştiriler gelmişti. Sabırla bu yılın sonununun gelmesini ve tünelin ucunda bir ışık belirmesini umdum.

Ancak gelin görün ki ben haklı çıktım.

Mazda Türkiye'nin yeni ekibi de sıkı çuvalladı.

Öyle bir çuvalladı ki bir önceki yıla göre satışları %28 gibi trajik bir oranda düşürmeyi başardılar.(2009-3032, 2010-2553, 2011-1848)

Artık ilan edilmesinde bir sakınca yok herhalde.

"MAZDA TÜRKİYE OPERASYONU BAŞARISIZ OLMUŞTUR"

Mazda adeta merdiven altı ithalat yapan Kadıköy oto galerileri ile aynı kefeye konmaktadır. Satış kotalarını dolduramayan Anadolu bayilerinin el altından galerilerde spot araç sattığı bile kulağa gelmektedir.

Nurkan bey basında sürekli verimsiz bayileri eleştire dursun, Mazda Türkiye'de  Suziki, chery,Geely,Tata,proton gibi imajı tartışılır markalar ile bir anılır olmuştur.

MAZDA BİTMİŞTİR.

Hayırlı olsun hepimize...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda bitmemiştir bence ancak genel müdürün verimsiz bayilerle vedalaşması zaten iddialı bir söylemdi. Verimsiz bayi- verimli bayi ne demek önce genel müdür bunun bir açıklamasını yapsın bakalım, hangi bayilerle ne şekilde vedalaşıldı? Yoksa o bayiler bu şartlar altında zaten bırakıyorlarmıydı? Mazdanın ülkemizdeki bayi politikası nedir, belkide bayilerden neler talep ettiler bunları bilmiyoruz. Yani topu sadece bayilere atmak ne kadar doğru? Bıraksınlar bu populist yaklaşımları, bayileri insanların önüne atmasınlar bence, birçok bayi kendi imkanlarıyla direniyor sadece. Bu arada ben yaşadığım yerdeki bayiden memnun muyum? Tabiki hayır..İşler bu şekilde yürüyor, buradaki bayinin ne olduğunu bilseydim mazda asla ama asla almazdım..İş sadece araba almakla bitmiyor, sonrasındaki tüm hizmetleri de beraberinde satın almış oluyoruz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Skyactive Mazda 3 ler gelecek söylemlerini bir kenara bırakıp güncel versiyon Mazda3 de yapılan iyileştirmeler iyice anlatılmalı ki araç satmaya devam etsin bu yılda...Mazda Avrupa başkanı bile oturdu Mazda3 ün direksiyonuna araçda yapılan iyileştirmeleri anlattı Youtube da, bizdeyse bir iki taraf tutan dergiden başka aracı tanıtan yok, onlarda bilhakis kötülüyorlar, vatandaş yanlış yönlendiriliyor...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gelişmiş ülkelerde herşey gerçek üzerine kuruludur ve gerçeği yaşar insanlar. Gelişmekte olanlarda ise umut prim yapar..... Yaşanan an, gelecek umutların hep gerisindedir..... Oryantalliğin doğasında var bu.....

Gerçek elimizde olandır; özetle Mazda 2, Mazda 3 ve Mazda 6...... Hem de öyle bir gerçek ki onbinlerce satan emsallerinden 2 gömlek üstündür, öyle ki ömürlüktür, öyle ki bir numaradır, öyle ki alanın cebi için uzun vadede en karlı ve aklı için de en huzur verenidir, bu gerçek öyle kusursuzdur ki, diğerlerindeki major kusurlar içerisinde dikkate bile alınamayacak sorunları çoğu zaman biz burada, takıntılı mükemmelliyetçiliklerden dolayı problem diye tartışırız enine boyuna, iş olsun diye.

Umut ise skyactive'dir.

Yukarıdaki gerçeğe rağmen, gerçek askıya alınmıştır, umudu beklemeye başlarız hemen. Bu gerçeğe rağmen, bu önemli gerçeğin kaybının gizlendiği perdedir bu umut denen şey.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar nurhan bey geldiinden beri satışlar tepetaklak oldu.çünkü tamamen bayi ve servis ağını kötüleyerek röportajlar veriyor.zaten kötüyüz diyor.umut olarak da 2 sene sonra gelmesi muhtemel sky active araçlara bel balıyor.kendisinin o koltukta 2 sene daha oturamayacağı ise aşikar.ben olsam 1 dakika o koltukta tutmam.40 bine full full mazda3 aylarca satıldı.onu bile beceremediler.lütfen nurhan beyden bu sitede artık bahsetmeyin çünkü ben 1800lik satıştan utanıyorum.  nurhan bey de utanıyorsa istifa eder ve gider.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...