Jump to content

Akyıldız Mazda’dan Bahar Kampanyası

Guest akyıldızMAZDA
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben bu gün spor tampon ve paspas siparişimi verdim fiyat konusunda inanılmaz yardımcı oldular. Teşekkürlerimi burdan iletmek isterim. Cuma kısmetse taktırıcam arabama

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 53
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• Ali

5

• muratyildiz

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

13.07.2011 at 12:20, Ali :

Ben bu gün spor tampon ve paspas siparişimi verdim fiyat konusunda inanılmaz yardımcı oldular. Teşekkürlerimi burdan iletmek isterim. Cuma kısmetse taktırıcam arabama

Hayırlı olsun :):nazar: Öncesi sonrası fotoğrafları bekleriz :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ok gelecegim ama araba almaya araştırdım benim için en ideal arac mazda 3 skyactive 2012 sıze gelınce bana haber eedın gelıp alacagım inş

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest akyıldızMAZDA
  14.07.2011 at 09:26, halilkırmızı :

ok gelecegim ama araba almaya araştırdım benim için en ideal arac mazda 3 skyactive 2012 sıze gelınce bana haber eedın gelıp alacagım inş

inşş :) bekleriz tabii..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Akyıldız'a check up kampanyası için telefon ettiğimde forumda belirtilen 6 haziran -6 eylül arası check-up kampanyasının haziran sonu itibari ile bitirildiğini ifade ettiler. Check up düşünen arkadaşların bilgilerine sunarım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.07.2011 at 08:30, bariskiziltas :

Akyıldız'a check up kampanyası için telefon ettiğimde forumda belirtilen 6 haziran -6 eylül arası check-up kampanyasının haziran sonu itibari ile bitirildiğini ifade ettiler. Check up düşünen arkadaşların bilgilerine sunarım.

Zaten eylul değildi ki temmuz du, siz yanlış okumuş olabilir misiniz ?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aha dikkatimden kacmıs ozur dilerım

23.07.2011 at 10:33, yunusakdeniz :

Polen filtresi gibi bir sarf malzemesi için 2 haftadır bekletiyorlar mı? :o

Alıntı

Parça ve işçilik indirimi 6 Temmuz'a kadardı. Ama check-up kampanyası 6 Eylül'e kadarmış.

Bkz. 1.mesaj..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest akyıldızMAZDA
  23.07.2011 at 08:30, bariskiziltas :

Sanırım bir yanlış anlaşım olmuş, tabiki check up ücretsiz kampanyamız devam ediyor. Lütfen bu kampanya ile ilgili bana ulaşın Müşteri ilişkilerinden Seher ben..

yada özelden telefonunuzu bana msj atın, görüşelim efendim. bu yanlış anlaşılmayı düzeltmek, telafi etmek isterim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest akyıldızMAZDA
  23.07.2011 at 15:08, muratyildiz :

vallahi kendileri biliirler ne zaman indirim olursa o zaman degiştiririm artık

Murat Bey bugün parçanızı almaya geldiğinizde, bir çayımı içmeye bana da uğrarsanız sevinirim.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23.07.2011 at 15:08, muratyildiz :

vallahi kendileri biliirler ne zaman indirim olursa o zaman degiştiririm artık

Evet bugün telefon geldi ve ögleden sonra polen filtresini degiştirdim , gayet ilgili bir servisle karşılaştım indirim için ayrıca teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25.07.2011 at 07:18, Akyıldız Mazda :

Murat Bey bugün parçanızı almaya geldiğinizde, bir çayımı içmeye bana da uğrarsanız sevinirim.. :)

geldim ama sizinle denk mi  ?gelemedik yoksa..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

26.07.2011 at 06:02, Akyıldız Mazda :

kısmet Murat bey, bir dahaki ziyaretinizde beklerim.. :)

Şu silecekleride degiştireyim diyorum , çay'da bahane olur indirimimiz hala geçerli mi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest akyıldızMAZDA
  26.07.2011 at 07:49, muratyildiz :

Şu silecekleride degiştireyim diyorum , çay'da bahane olur indirimimiz hala geçerli mi ?

yedek parçada indirim bitti ama yinede yardımcı oluruz, buyrun gelin..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...