Jump to content

Mazda 626 Sente Ayarı

By_JeSTeR_
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Şimdi, NoooFearrrr :

Araçla bir alakası yok benzini emmesinin senin arabanda benzin otomatiği var oda direk motora bağlı onun bağlantıları doğrumu. Yani motor çalışamsa bile döndüğü anda benzim emişi olmalıdır. Çünkü otomatik mekanik bir parça ve motora bağlıdır.

Abim bizimkinde benzin geliyor ama heralde motora veremiyor şimdi bi abim gelcek bakalım neyi varmış anlıcaz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
02.02.2015 at 23:12, iksir35 :

Aracımla selçuktan izmir merkeze gittim yol boyunca yağmurluydu hava araç teklemeye başladı buji kablolarını kontrol ettim biraz pisti temizleyip taktım araç düzeldi bikaç km sonra daha beter teklemeye başladı.busefer 2. sanayide bi ustaya gösterdim kontrol etti bujileri söktü baktı buji kabloloarına baktı problem boğaz kelebeğinde değişecek dedi.tatmin olmadım bi başka ustaya gösterdim oda kontrollerini yaptı 1. sibop vurmuyor dedi üst kapak sökülüp bakılacak dedi.Bi arkadaşımın methettiği bi usta var 1. sanayide ibrahim usta bide ona baktırdım.adam distrübütör kapağını söktü kapaktaki iki tane platin oksitlenmiş onu temizledi taktı git bi tur at gel dedi.aracım düzeldi teklemeden eser kalmadı.iykide gitmişim ibrahim ustaya.yaw adamlar kertecek yer arıyolar yok üst kapak sökülecek yok kelebek boğazı değişecek.Her adam usta olamıyor tabi siz siz olun işini bilmeyen adama araba göstermeyin

Selam, bahsettiğiniz İbrahim ustanın tel veya adresi verirmisiniz. Buna benzer sorunum var. Sorunu anlayıp çözecek usta sorunu yaşıyorum. 

02.02.2015 at 23:12, iksir35 :

Aracımla selçuktan izmir merkeze gittim yol boyunca yağmurluydu hava araç teklemeye başladı buji kablolarını kontrol ettim biraz pisti temizleyip taktım araç düzeldi bikaç km sonra daha beter teklemeye başladı.busefer 2. sanayide bi ustaya gösterdim kontrol etti bujileri söktü baktı buji kabloloarına baktı problem boğaz kelebeğinde değişecek dedi.tatmin olmadım bi başka ustaya gösterdim oda kontrollerini yaptı 1. sibop vurmuyor dedi üst kapak sökülüp bakılacak dedi.Bi arkadaşımın methettiği bi usta var 1. sanayide ibrahim usta bide ona baktırdım.adam distrübütör kapağını söktü kapaktaki iki tane platin oksitlenmiş onu temizledi taktı git bi tur at gel dedi.aracım düzeldi teklemeden eser kalmadı.iykide gitmişim ibrahim ustaya.yaw adamlar kertecek yer arıyolar yok üst kapak sökülecek yok kelebek boğazı değişecek.Her adam usta olamıyor tabi siz siz olun işini bilmeyen adama araba göstermeyin

Selam, bahsettiğiniz İbrahim ustanın tel veya adresi verirmisiniz. Buna benzer sorunum var. Sorunu anlayıp çözecek usta arıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...