Jump to content

Aracınız Nasıl Mı Yıkamalısınız?

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abi taş çarpmış işte, hele bi tanesi var mavi boya kalkmış, beyaz astar kalkmış, alttan siyah metal gözüküyo, onu acilen yaptırmam lazım, çürümeye başlarsa masraf çıkarır çok... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• OveRMinD

13

• Mücahit

6

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Abi taş çarpmış işte, hele bi tanesi var mavi boya kalkmış, beyaz astar kalkmış, alttan siyah metal gözüküyo, onu acilen yaptırmam lazım, çürümeye başlarsa masraf çıkarır çok... :(

rengi tutturabilirsen özel renkli rötüş macunları var epey bi kapatıyor uzun süre

yada kaputu komple macunlatıp inceden yeniden boyatmak ta cözüm olabilir komple boyatırsan bence film cektir kaputa cok işe yarıo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mücahit Abi bkz. bi önceki mesajım:

Ya o film de kaputun yarısına kadar hafif kabarık duruyo ya, ben biraz kılım bu gibi konularda işte...

Halen de pek yapasım gelmiyo şu koruma işini...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben size arabanızın önüne zibart film koruma yaptırın diye bangır bangır bağırdım kimse galeye almadı olacağı bu tabiki

ben aldım abi hemen yaptırdım :tey:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Maşallah size yetişmek imkansız hızlısınız ben yazarken atmışın cevabı benimkine bak ek yerini zor bulursun daha önce konusu geçti resim ekle dendi kaç defa çektim çıkmıyor resimde araba biraz kirli olursa belli oluyor ayrıca ayrı bir hava veriyor bence

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben Bircan Abi'nin arabasında görmüştüm Mücahit Abi, dediğin gibi pek belli olmuyo, bilmeyen çok yakından bakmadan fark edemez ama onun orda olduğunu bilmem yeter uyuz olmam için. E tabi hal böyle olunca bu sefer de çiziklerle uğraşıyoruz, iki ucu şeyli değnek... :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Maşallah size yetişmek imkansız hızlısınız ben yazarken atmışın cevabı benimkine bak ek yerini zor bulursun daha önce konusu geçti resim ekle dendi kaç defa çektim çıkmıyor resimde araba biraz kirli olursa belli oluyor ayrıca ayrı bir hava veriyor bence

evet arac iyice kirlenmeden bitiş cizgisi belli olmuyor kirliykende zaten bi önemi yok ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet belli olmuyo kirliyken ama akşam burdakiler görürler, az buz değil, normalde pek kafaya takmam ama resmen anası ağlamış kaputun... :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Evet belli olmuyo kirliyken ama akşam burdakiler görürler, az buz değil, normalde pek kafaya takmam ama resmen anası ağlamış kaputun... :(

acımıonki hayvana :2funny: bastıkça basıon
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Benimkinde kaputtan başka yan çıtaların altındada var,arka bağajın üzerindede var film

varmı normalde öyle bişey yoksa özel isteklemi yapıldı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Alakası yok Bülent Abi, Susurluk - Bandırma arasını öyle b.k gibi bırakan karayollarına açıp ne desem haklıyım şimdi...

sor bakalım anneleri hayattamıymış :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

varmı normalde öyle bişey yoksa özel isteklemi yapıldı

Ya sonuçta film nereye istersen oraya yaptırırsın ama yan çıta altı benim çok içime siniyor çünkü en yıpranan yer çamur felandan 2 yıl sonra sök tertemiz çıksın ortaya
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...