Jump to content

93 Mazda 323 HB Türkçe el kitabı

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

var olan arkadaslarımız varmısmı bende merak ettım sımdı :)

kimsede yoktur, sahibindende mazda sahiplerine bir bakın ilk sahibiyim diyen bi 323hb ilanı gördüm :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İngilizce pdf formatında 89-94 arası modeller için bende var.Ama bunu sende bulmuşsundur internetten.Türkçesini bulmak zor belki servislerde bulunabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende war ama nerde oldugunu bulamıyorum satıcam arabayı gecen bı bakayım dedım yok bulursam haber weırırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bende war ama nerde oldugunu bulamıyorum satıcam arabayı gecen bı bakayım dedım yok bulursam haber weırırım

tamam hocam teşekkür ederim..bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

merhaba bende sedanınki var ama aynı şeyden mi bahsediyoruz el kitabı derken sıfır alırken verilen kitapçık tan mı bahsediyor sunuz. aynı şeyden bahsediyorsak bile kitapçığın size katacağı çok fazla bir şey olmayacağını düşünüyorum yüzeysel olarak anlatılıyo ama faydasıda olmuyo değil şanzuman yağ seviyesine nasıl bakacağını bilmeyen ustalar var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba bende sedanınki var ama aynı şeyden mi bahsediyoruz el kitabı derken sıfır alırken verilen kitapçık tan mı bahsediyor sunuz. aynı şeyden bahsediyorsak bile kitapçığın size katacağı çok fazla bir şey olmayacağını düşünüyorum yüzeysel olarak anlatılıyo ama faydasıda olmuyo değil şanzuman yağ seviyesine nasıl bakacağını bilmeyen ustalar var.

Evet sizdekinden bahsediyorum lazımmı size acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...