Jump to content

6 aylık bakım masrafı

toronaga77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2010 mazda 3 impressive in 6 aylık bakımına dün girdik.digital servis kaydını aldık.yağ değişimi ve yağ fitresi kartuşu değişimi yapıldı.castrol magnatec a1 5w-30 motor yağından 4 litre kullanılmış.nikelaj eksoz ucu ve lastik paspas da aldım.fiyatlar da şöyle.aksesuarlar olmasa oldukça makul geldi bana.

adet birim    fiyat                  tutar

castrol perfonmance a1-5w/30                  4              15                    60

yağ filtresi kartuşu                                    1              8.29                8.29

rubber mat(paspas)                                  1              91.41              91.41

nıkalaj eksoz uc                                          1              127.12            127.12

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2010 mazda 3 impressive in 6 aylık bakımına dün girdik.digital servis kaydını aldık.yağ değişimi ve yağ fitresi kartuşu değişimi yapıldı.castrol magnatec a1 5w-30 motor yağından 4 litre kullanılmış.nikelaj eksoz ucu ve lastik paspas da aldım.fiyatlar da şöyle.aksesuarlar olmasa oldukça makul geldi bana.

adet birim    fiyat                  tutar

castrol perfonmance a1-5w/30                  4              15                    60

yağ filtresi kartuşu                                    1              8.29                8.29

rubber mat(paspas)                                  1              91.41              91.41

nıkalaj eksoz uc                                          1              127.12            127.12

286.82

kdv        51.63

toplam:                  338.49

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunların haricinde işçilik almadılar mı ? yani sadece 68 lira mı tuttu normal bakım ?

çok iyi yaptırmışsın. bende geçen hafta sonu yaptırdım ilk bakımı, evde yazarım faturaya göre

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

işçilik yok almadılar.ama aksesuarlara iyi para verdik:):):):):):antalya mepazda yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

paspaslar cok şık durdu.orjınal oldugu ıcın sıp dıye oturdu.baska paspaslar tam olmuyor zaten.bı de  gecmelı oldugu ıcın baskası koymak mumkun degıl.eksoz nıkelajı ıcın servıste baska bı urun gosterdıler.orjınal degılmıs ama montaj ıcın eksozu bıraz kesecez deıler ucundan.yanı sunnet gıbı bısey :) :).onu da canım ıstemedı.orjınallıgını bozmayalım dedım.onun fıyatı 100 cıvarında ıdı.o daha yayvan duruyordu.soyle tarıf edeyım.bı arkadas ankarada cıft eksoz uygulaması yaptırmıştı ona benzıyordu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

orjinal paspasların satış fiyatı, bende bu fiyattan aldım

Doğrudur.bana hediye edidiği için gözüme yüksek göründü  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Genelde japon arabaları böyle. bakım fiyatı düşük aksesuar fiyatı yüksek oluyor. mantıklı olanı da bu zaten.

Yerli bir araçla sevise gitseniz bundan fazla para ödersiniz bakıma...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iyiymiş. sevindim hepimizin adına :) yalnız bir dahaki gidişinizde ne kadar işçilik alacaklar ,orası muaamma kalmış :) o da bişey tutmaz gibime geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...