Jump to content

Elektrikli Aynalar ve Cam Açma Düğmesi Değişecek

heretix
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

herkese selamlar ,93 sedan 323 üm var, diğer konularda anlattığım, radyatör devir daim pompası değişimi vb gibi bakımlardan sonra arabam iyice kendine geldi ve yakıt tüketimi de düştü.Şu aralar ise aynalarla problemliyiz.2 ayna da sorunlu fakat şöför tarafının hareket mekanizmaları kırlmış (çocuklar mı kurcaladı sokakta bilemiyorum) içerden kontrol edilemez hale gelince elektirkçim silikonla yapıştırıp sabitledi fakat arada kayma oluyor ve elle düzeltmeye çalışıyorum hareket halindeyken;hem tehlikeli hem de eziyetli.

İnternette arattım aynalar 175-210 tl arasında ,elektirikçi ise 110 a falan bulunur gibi bişey söylemişti.Acaba çıkma falan bu aynaları daha ekonomik ve çalışır vaziyette bulma imkanımız olur mu.İzmir de oturuyorum bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar var mıdır?Bir de mümkünse sağ kapı cam açma düğmesi(hoparlörler takılırken sapıttı camı açıyor ama kapatamıyor).Diğer konularda aratmaya çalıştım ama ya ben bulmayı beceremedim ya da yoktu.Bu konuda yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.Herkese saygılar sevgiler.....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
Guest sistempro

beyler bendeki lantisin kapılarındaki cam açma otomatiklerini değiştirmek istiyorum.

ankarada nerde bulabilirim uygun fiyata.

bir de araçtan inerken camları otomatik kapatma özelliği ekletmek istiyorum, nerde yapılır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

Tuşlarda temassızlık varsa düzeltilebilir tamir yoluna gitmeniz daha mantıklı alacağınız parça muhtemelen yan sanayi olacak oda eskisi gibi randıman vermez.

bugün elektrikciye gösterdim de hiç tamir edilebilir gözü ile bakmadı. orjinalleri yok. zaten eski sahibi farklı şeyler taktırmış. hepsi çalışıyor. sadece sağ kapı otomatigi bozuk ve sağ kapının camı şoför koltuğundaki düğmeye basıldığında çok yavaş inip çıkıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün elektrikciye gösterdim de hiç tamir edilebilir gözü ile bakmadı. orjinalleri yok. zaten eski sahibi farklı şeyler taktırmış. hepsi çalışıyor. sadece sağ kapı otomatigi bozuk ve sağ kapının camı şoför koltuğundaki düğmeye basıldığında çok yavaş inip çıkıyor.

bende de benzer bi sorun vardı. hiç açılıp kapanmıyordu. aldığımda öyleydi. düğme değişecek diyorlardı. ama kurcalarken camın az çok oynadığını farkettim. sağ ön camdı benimki de. düğmeyi söktüm, sildim temizledim. sizin düğmeyi bilmiyorum ama benim düğmede iki adet küçük metal bi parça vardı. hafif kavisliydi bu parçalar. düğme ileri geri yaptıkça beşik misali temas oluyor ve cam inip kalkıyor normalde. ben de bu iki parçadan birinin az farkla daha az ya da daha fazla kavisli olduğunu farkettim. sonra eşitledim bunları ve taktım oldu. bence de önce eliniz biraz yatkınsa kendiniz bakın derim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest sistempro

bende de benzer bi sorun vardı. hiç açılıp kapanmıyordu. aldığımda öyleydi. düğme değişecek diyorlardı. ama kurcalarken camın az çok oynadığını farkettim. sağ ön camdı benimki de. düğmeyi söktüm, sildim temizledim. sizin düğmeyi bilmiyorum ama benim düğmede iki adet küçük metal bi parça vardı. hafif kavisliydi bu parçalar. düğme ileri geri yaptıkça beşik misali temas oluyor ve cam inip kalkıyor normalde. ben de bu iki parçadan birinin az farkla daha az ya da daha fazla kavisli olduğunu farkettim. sonra eşitledim bunları ve taktım oldu. bence de önce eliniz biraz yatkınsa kendiniz bakın derim.

tavsiye için teşekkürler hocam. başka bir elektrikçiye daha göstereceğim. tamir ettirmeye çalışacağım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

aslında benimde düğmeler aslında çalışıyor ama iki tanesi kırılmış.

Bozuk olupta atcak olan varsa mekanizmanın düğmelerini satın alabilirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tavsiye için teşekkürler hocam. başka bir elektrikçiye daha göstereceğim. tamir ettirmeye çalışacağım

inşallah tamir olur. denemekte fayda var var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

aracımda ayna ayarlama düğmesi var fakat aynalar şahin aynası takmışlar orjinali var mıdır? biraz araştırdım 1 yerde baktım fiyat 275 sadece 1 tanesi şimdilik değil ama ileride almayı düşünüyorum sizden istedeiğim şu uygun fiyatlısı var mıdır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aracımda ayna ayarlama düğmesi var fakat aynalar şahin aynası takmışlar orjinali var mıdır? biraz araştırdım 1 yerde baktım fiyat 275 sadece 1 tanesi şimdilik değil ama ileride almayı düşünüyorum sizden istedeiğim şu uygun fiyatlısı var mıdır?

Çıkma olarak uygun fiyata bulabilirsin...

Mazda'ya şahin aynası ??

Allah belanızı vermeye emi !!

:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni farkettim 2 haftadır biniyorum ayarlama düğmesi çalışmıyordu gidip inceldim içerden el ile ayarlanıyor yeni yeni tanıyorum mazda mı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

arkadaşlar ben sahibinden com da bazı satılık 323 lere bakarken bazı araçlarda bozulan düğmeleri yerine tekli üniversal düğmelerin takıldığını gördüm fene da olmamış bide elinizde daha önce bozulmuşu yani ikitane  varsa içlerini değiştirebiliyorsunuz iyi bir elektirikçi vasıtasıyla

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yardımcı olması bakımından

ModaCar Universal Cam Kaldırma Düğmesi 340018 bu düğmeyi uydurmuşlar bi 323 ün 4 lü cam açma yerine kalıbın içinde fenada olmamış.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...