Jump to content

AUX Bluetooth Adaptörü

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

arkadaşlar merhaba, ben bu tapatalk'a alışamadım umarım doğru açmışımdır başlığı..

malum forumda mazda 2 kısmını kapatmış durumdayım:) gerçi mesele sadece mazda 2 ile ilgili değil ama olsun, bir sorum olacak, daha doğrusu bu konuda tecrübesi olan var mı ögrenmek istiyorum.

şöyle ki;

mazda 2'de aux girişi var kabloyla da telefondan müzik vs çok güzel kullanıyorum ama bu kablo oraya buraya dolanıp özellikle telefonu navigasyonda kullandığında iyice can sıkıyor. kesin bir çözümü vardır diyerek bakayim dedim ki gerçekten de bu aux girişine bluetooth ile bağlanmayı sağlayan adaptörler varmış.

türkiye'de bulamadım ama ebay'de binlercesi mevcut. oradan alma daha doğrusu aldırma imkanım var.

bu hususta bir tecrübesi olan var mı? mesela markadan markaya değişiyor mu? çünkü bazılarında mercedes vw vs için yazıyor bazılarında bu ayrım yok.

cihaz şöyle bir şey

http://m.ebay.de/itm/171566957840?nav=SEARCH

teşekkürler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Güzel cihazmış. Otomobilin markasıyla bir ilgisi yok. Yeter ki 3,5 mm Jack yuvası olsun otomobilinizin.

hocam tam olarak şu şekilde fabrikasyon olarak var. zaten pahalı degil, aldırayım bi tane geldiğinde de sonucu paylaşırım..

teşekkürler

8baa8527a56a0442bd9f7d11119d50ef.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

evet arkadaşlar bugün beklediğim cihaz geldi. gerçekten şahaneymiş. öncesinde gösterdiğimden farklı bi tanesi yani daha doğrusu birader sağolsun daha iyi bi tanesi geldi. denedim ve sorunsuz çalışıyor. kablo karmaşası son bulmuş durumda. bluetooth ile bağlanıyor ve sorunsuz çalışıyor. tam şarj olduğunda 8 saat kesintisiz çalışıyor. çakmaktan ya da evdeki mini usb ile şarj oluyor.

8ee88f6e61c4c665d6b57287b0c437cd.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Küçükmüş de. Ses kalitesinde bir düşüş oluyor mu Hasan?

hayır hocam ben de dikkat ettim kablodan farksız gayet net ve pürüzsüz çalıyor/çalışıyor. bu hususta benim de endişem vardı açıkcası ama hiçbir sorun yok..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...