Jump to content

Tavsiye + Kafa Karışıklığı Mazda 3 ve Diğerleri

cylnx

Tavsiye Edilen Mesajlar

Benim 1.6 dan 2.5 cc ye kadar atmosferik benzinli /Gazlı birçok sıfır ve ikinci el arabam oldu bakımları konusunda da oldukça titiz bir insanım benzinli arabaların rampada vites düşmesi kadar sinir Olduğum an yoktur hele birde klima açıksa düz yolda isterse 250 km hız yapsın rampada hızını vitesini korumadıktan sonra hava cıva

Bir kaç tane 1.6 ve 1.9 Diesel arabam oldu ister rampa ister düz klimalı klimanız farketmez son Hızı önemli değil yüksek tork sayesinde Bolu Dağını eskiden 5. vites çıkardım Az yakar rampada gider bu keyif bana yeter

Bundan sonra büyük konuşmayayım benzinli arabaya binmem binene de engel olmam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim 1.6 dan 2.5 cc ye kadar atmosferik benzinli /Gazlı birçok sıfır ve ikinci el arabam oldu bakımları konusunda da oldukça titiz bir insanım benzinli arabaların rampada vites düşmesi kadar sinir Olduğum an yoktur hele birde klima açıksa düz yolda isterse 250 km hız yapsın rampada hızını vitesini korumadıktan sonra hava cıva

Bir kaç tane 1.6 ve 1.9 Diesel arabam oldu ister rampa ister düz klimalı klimanız farketmez son Hızı önemli değil yüksek tork sayesinde Bolu Dağını eskiden 5. vites çıkardım Az yakar rampada gider bu keyif bana yeter

Bundan sonra büyük konuşmayayım benzinli arabaya binmem binene de engel olmam.

1.6 cruze ve 1.6 vti c4' üm de olmuştu. Rampa konusunda hem fikirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

( yalıtım+performans+ekonomi+konfor+sürüş dinamikleri+uygun fiyat )  Her güzellik bir arada olmuyor maalesef, birkaç güzellik bir arada bile fiyat yükseliyor, illa ki bir şeylerden biraz ödün vermek gerekiyor.

Dizel Mazda 3 almak sizin isteklerinize en yakın sonuçları verebilecektir. Fiyat olarakta çizdiğiniz sınırların içinde dizel mazda 3 bulmak mümkün , Benim önerim Dizel Mazda 3 den yana.

İllede çok yüksek performans isterim derseniz kaliteli yazılım yüklemesi veya çip modifiyesi yapan firmalar var, bu şekilde bir yol izlemek sizin isteklerinize en yakın sonucu verecektir bence . :) 

Yalıtım konusunda da sessiz bir lastik seçmek, 68 desibel civarı değerleri olan bir lastik almak en basit çözüm. Rüzgar ve dış ses izolasyonunu iyileştirmek içinde forumda kapı fitillerinin içine hortum sokup izolasyonu iyileştirdiğini söyleyen üyelerin konuları mevcut.

Umarım içinize sinen aracı bulursunuz, iyi şanslar :) .

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biraz daha düşüneceğim. Kafam karıştı :) konuyu açakende karışıktı gerçi :) şimdi daha da çorba oldu. :)

biraz da ben karıştırayım :) martta dizel 3 geliyor [emoji12]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Mazda 3 dizel' e yoğunlaştım.

Sormak istediğim bir konu var. Dizel' lerde yağ çubuğunda hafif üfleme gelmesi normal sayılabilirmi ? bir araca bakmıştım. 27 bn km. de fakat biraz üflüyor gibiydi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...